Hogyan viselkedjek a legtermészetesebben?Újra bekerült az életembe az exem akit már 11 hónapja nem láttam.
Figyelt kérdés
Nem messze ment dolgozni az én lakóhelyemtől és ha kimegyek az utcára már szinte minden nap össze futunk.Ez a sors keze lenne?Imádkoztam 1 és fél óráig sírva hogy újra kerüljön vissza az életembe és vissza is került.Megkaptam amit akartam de ez hirtelen annyira sok nekem hogy nem tudom kezelni.2024. jún. 16. 06:32
1/9 anonim válasza:
Ezért kéne vigyázni arra, mit kívánunk, mert a végén teljesül. Persze nem mindig úgy,ahogy szeretnénk. Látod, neked ez lelkileg kavarodást okoz..
Bármilyen szép és jó emlékek vannak,de akkor is már a múlt és már nem ugyanaz az ember,még ha esetleg össze is jönnétek.
Gondolj arra, hogy elfújsz egy égő gyertyát.Másnap meggyújtod, a gyertya az ugyanaz marad, de a láng, az már nem az, amit elfújtál.
2/9 anonim válasza:
Na jó, de össze akarsz vele jönni azóta is, és most is? És ő össze akar veled jönni? Mert ha ez nem igaz, akkor sajnos nem azt kaptad, amit akartál. Így persze hogy nehéz kezelni. Te szerelemre vágysz, de az élet csak annyit adott, hogy minden nap látod? Hát kösz, így rosszabb, mint ha soha többet nem látnád, akkor jobb esélyed lenne érzelmileg továbblépni.
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök,viszont csak annyi a probléma hogy nagyon zavarban vagyok a társaságában de remélem ez minél előbb oldódik bennem és már ez nem fog gondot okozni nekem.Ha majd jobban össze szoktunk.Lehet,hogy pár év múlva majd újra megszólít,egymásra találunk,ha nem akar egyedül meghalni.Voltak stikkjei de nem rossz ember.
2024. jún. 16. 12:48
4/9 anonim válasza:
össze akarsz vele jönni azóta is, és most is? És ő össze akar veled jönni? Te szerelemre vágysz, de az élet csak annyit adott, hogy minden nap látod?
Ezeket még mindig nem tudom, pedig érdekel.
5/9 A kérdező kommentje:
Már 2 éve össze akartam.Jó vele.
2024. jún. 17. 00:12
6/9 anonim válasza:
És ő össze akar veled jönni? Te szerelemre vágysz, de az élet csak annyit adott, hogy minden nap látod?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ő mit gondol és akar!Én igen.
2024. jún. 18. 08:35
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez eddig így csak sóvárgás. Sajnálom. :(
9/9 A kérdező kommentje:
Hát még én.
2024. jún. 18. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!