Lemondanátok az álmotokról egy kapcsolatért?
Figyelt kérdés
Pl tegyük fel neked az az álmod hogy Spanyolországban élj, utazz és nem szeretnél gyerekeket. De a párod nem szeretné elhagyni Magyarországot, gyerekeket szeretne.2024. jún. 15. 17:58
1/18 anonim válasza:
A kettő nem épp összeegyeztethető. Gyereket meg semmiképpen nem vállalnék más kedvéért. Az nem egy kiskutya, amivel ha nem boldogulok, akkor örökbeadom 🙄
2/18 anonim válasza:
Az ilyen szintű igényeltérés esetén véget vetnék a kapcsolatnak. Jobban mondva bele se kezdenék. Nem kell egyformának lenni és mindenben egyetérteni, de az olyan alap kérdésekben hogy hol éljetek és hogy legyen-e gyerek, azért nem árt ha egyezik az álláspont. Én biztos nem mondanék le az álmaimról. Én se várnám el mástól hogy miattam változtassa meg a jövőképét, és én sem vagyok hajlandó erre. Elképzeltem magamnak egy jövőt, és alapból csak olyan ember jöhet szóba ismerkedésnél aki ebbe tökéletesen beleillik, és nyilván olyannal akarok együtt lenni akinek meg én illek bele tökéletesen a jövőjébe.
3/18 anonim válasza:
Ez egy marhaság, álomtól függetlenül nem passzolnak az igények, az egyik fél bele lenne kényszerítve olyan dolgokba, ami a másiktól idegen. Pl. mégis milyen család lesz abból, ahol az egyik szülő nem is akar gyereket? Ennek semmi értelme, ez a kapcsolat így értéktelen.
5/18 anonim válasza:
Nem. Nem lesz jó vége. Ha netán tönkre megy a kapocsolat, verni fogod a fejed a falba. Soanyolország egy dolog. Oda bármikor kiköltözhetsz, de a gyerek téma nagyon más. Gyerket SOHA nem szabad úgy vállalni, hogy csak a másik akarja és te nem akarod 100%-osan.
6/18 Gál Gábor 2024 válasza:
Neked kell eldöntened, hogy melyik fontosabb neked: Spanyolország vagy a szerelmed?
7/18 anonim válasza:
Nem is kezdenék bele egy kapcsolatba olyannal, akivel ennyire nem passzolunk.
8/18 anonim válasza:
Kapcsolatért esetleg, ha szeretjük egymást, de ha kifejezetten a gyerek a téma, akkor nem. Én sem akarok gyereket, és ha valaki, aki elvileg a párom, nagyon erőszakosan szeretne tőlem gyereket, akkor már nem lenne tovább a párom, ilyen egyszerű a dolog.
9/18 anonim válasza:
Nekem a párom az álmom soha nem egy út vagy ország.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!