Miért van az, hogy sok nőnek csak azok jelentik a női egyenjogúságot, amik ezáltal a javukra válnak, de az ezzel járó hátrányoknál (pl. ismerkedésnél kezdeményezés) szeretnek arra hivatkozni, hogy ők nők?
Ezért vagyok a párommal már több, mint 11 éve, mert ő teljes mértékben megfelel az összes elvárásomnak.
"Az nem a férfiak problémája, hogy te csak a bunkó, arrogáns, agresszív hímekkel jössz össze!"
Most te magadról beszélsz?
"de az ezzel járó hátrányoknál (pl. ismerkedésnél kezdeményezés)"
Csak megsúgom Mucika, hogy a nők simán kezdeményeznek, ha vonzónak találnak egy férfit. Gondolom tudod, ez mit jelent.
Az, hogy neked társadalmi szinten mihez van jogod nem ugyanaz, mint hogy mi tetszik párkeresésnél.
Annyit jelent, hogy egyforma értékesek vagyunk. Egyforma értékes az életünk, az időnk, a munkánk. Az, hogy mire izgulsz fel szexuálisan, ahhoz semmi köze nincs az egyenlőségnek.
Én egy más szempontot hozok fel.
Egyetértek azzal,hogy szoktak nők is kezdeményezni a maguk módján.Tapasztaltam.
De én inkább azt vettem észre,hogy ez kor függő.
Fiatal csajok/pasik kevesebb eséllyel kezdeményeznek mert önbizalom álltalában 0.
Az idősebb korosztály szokott inkább.
Nők is.
De vissza térve,sztem vannak csajok akik túl árazzák magukat a hús piacon,és úgy gondolják,nekik nem kell csinálni semmit,majd mindent a pasi csináljon.
Hiszen ô szép!
Nem szép,csak nagyon ki volt nyalva a hátsója kis korban!
Ezért ők úgy gondolják huszon évesen is,hogy a sült galamb majd eléjük hullik.
És most jön az a rész,ahol a mérges feministák betámadhatnak ezért.
De én is úgy vettem észre,hogy ezen huszon évesek nagyrésze inkább nő mint pasi.Akik ezt csinálják.Sory.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!