Miért van az, hogy sok nőnek csak azok jelentik a női egyenjogúságot, amik ezáltal a javukra válnak, de az ezzel járó hátrányoknál (pl. ismerkedésnél kezdeményezés) szeretnek arra hivatkozni, hogy ők nők?
Nem érted. Attól, hogy vannak a nőknek jogai, még nem azt jelenti, hogy akkor 100%-ban mindent szeretnének. Szeretnének továbbra is bizonyos dolgokban olyan nők maradni, mint régen.
Nálam is alap, hogy a férfi kezdeményezzen. Egyébként pedig van jó pár nő, aki kezdeményez.
ma 11:37
És fel tudod azt sorolni, hogy milyen dolgokban szeretnél nő maradni, és milyen dolgokban egyenjogú? Mert rohadtul nem értjük, hol a vonal.
Bírom hogy amikor a férfiak sorolják a problémákat amik kizárólag a férfiakat érintik, akkor az egész kifúj abban, hogy
1, nincs pna/nehezen jutnak pnához/nem kapják meg pont azt a pnát amit akarnak/a pnák nem vetik magukat a lábuk elé
2, nem sírhatnak, mert a sírás a gyenge, érzelmileg labilis nőkre jellemző, ők pedig nem akarnak ilyennek tűnni :'(
Hát nem tudom kérdező. A feministák már csak ilyen képmutatóak....
#3, 5
1. Nő vagyok.
2. Mekkora IQ kell nektek ahhoz, hogy a kedvesség, figyelmesség, kezdeményezőkésség..stb. ezek meglegyenek bennetek? Hogy nőként kezeljétek a nőket? Illemről hallottatok már? Esetleg az udvarlásról, udvariasságról?
3. Elvárnátok, hogy egy nő a nehéz súlyok alatt szakadjon meg, vagy elveszitek tőle a nehéz pakkokat?
"3. Elvárnátok, hogy egy nő a nehéz súlyok alatt szakadjon meg, vagy elveszitek tőle a nehéz pakkokat?"
Én felajánlom a segítséget, ha elutasítja, nyilván nem fogom kitépni a kezéből.
6 - os: Az nem a férfiak problémája, hogy te csak a bunkó, arrogáns, agresszív hímekkel jössz össze!
Igenis, nagyon sok udvarias, rendes pasi van! Talán őket kéne észrevenned mondjuk...
Én a mai napig sem értem, miért jó az egyes nőknek, hogy nem kezdeményeznek. Így mégis hogy akarnak valakivel összejönni? A pasik többsége gyáva az ilyesmihez.
Nő vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!