Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem tartjátok furcsának,...

Nem tartjátok furcsának, amikor gyerekek videói alá írkálnak idősebbek olyan nagyon fura és hosszú kommenteket, hogy imádják?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy feltétlenül rossz szándék van mögöttük, de nagyon furinak tartom, hogy 1 dolgot, amit 1-2 mondatban ki lehetne fejteni, vagy 5-10 mondatban leírják és tele van a szöveg nagybetűkkel meg szívecskékkel, meg ilyen "💋" szmájlikkal.

2024. jún. 14. 02:07
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
azok betegek, pedofilok
2024. jún. 14. 02:49
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Miért, az talán normális, hogy 12-13 éves kislányok egy szál semmiben csinálnak magukról ilyen gyökér táncos videókat, amiket aztán felraknak instára meg a tököm tudja hova, aztán mindenkinek a képébe jön a Facebook reels-ben? Az ilyenek ne csodálkozzanak, ha betalálja őket több 100 pedo a világ különböző részeiről, mondjuk az ilyeneknek a szülei sem komplettek agyilag, hogy ezt hagyják nekik.
2024. jún. 14. 02:54
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 Én most nem ilyenekre gondoltam elsősorban, de igen, ilyen is van sajnos.
2024. jún. 14. 03:16
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Én általában kicsit kiosztom az ilyen videók alatt a fiúkat, lányokat, mert 0 IQ tartalommal ott nyomatják a hülyeséget amit más videóstól láttak és próbáltak alkotni valamit. Az a gond sokaknak semmi komoly elképzelésük nincs, ami nem is feltétlen baj, de hogy 5-10-20 év múlva elérhető lesz, hogy gyerekként mekkora hülyék voltak, na az már gond.

Gondolom legtöbb esetben a szülők nem is tudnak arról, hogy ilyen videókat raknak fel a netre.

Ez a pedozás meg akkora gyökérség, lenézem az ilyen ostoba embereket is akik szerint az pedo dolog, ha valaki 20-30 évesen 14 évesekkel játszik, vagy beszélget online. Méghozzá azért, mert én is játszottam online 14 éves koromban, még előtte is. Ilyenkor nem a szexualitás kerül előtérbe, sőt köze sincs hozzá. Simán csak egy játékot játszottunk és beszélgettünk. Sokan tisztában sincsenek a pedo fogalmával és azért tartom őket gyökérnek amikor pedoznak minden faxságra.

Rákanyarodva azokra akik ilyen-olyan imádattal nézik ezeket a tartalmakat. Azoknak a sivár életük fénypontja lehet, hogy valami kisgyereket néznek és imádják, jó kérdés ott mennyire van szexuális töltete, mögöttes oka a dolognak. Nekem ha tetszene pl egy baba videója amiben mondjuk kreatív dolgokat csinál, vagy látszik mennyire okos, amiatt lennék "pedo" a gyökerek szemében na az gáz. Persze én nem ömlengek ilyen videók alatt, főleg nem hosszú kommenttel, még ha ide ki is fejtettem a véleményemet a témában.

2024. jún. 14. 06:33
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

Túl sok olyan van amit a #2 írt.

Sok 12 éves öltözködik úgy és akar úgy kinézni mint egy 20 éves...és persze csodálkoznak ha sokan rájuk tapadnak.

És ha ezekre érkeznek olyan kommentek amit a kérdező is ír azon sem kell csodálkozni.

persze egyik eset sem normális

2024. jún. 14. 06:35
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

A pocsékul szűrt platformok miatt fordulhat ez elő, hisz szülői engedély nélkül nem is használhatná a szolgáltatást 18 alatt senki. Csakhogy pl a Youtube szabályzata kimondja, hogy a 18 alatti felhasználóknál automatikusan úgy veszi a rendszer, hogy már van szülői engedély, miközben a valóságban a szülő nem is tud az egészről. Ezzel gyakorlatilag a platform a felhasználókra hárítja a felelősséget és hallgatólagosan támogatja a gyerekek által készített, de nagyon nem gyerekeknek való tartalmakat. A perverzek megjelenése ennek már természetes folyománya.

Még nagyobb probléma, hogy sok szülő egyenesen kihasználja a gyerekeit bevételszerzés céljából, szándékosan veszélynek kitéve őket a nézettség érdekében.

2024. jún. 14. 07:08
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Hát én 50 éves vagyok, és amikor meglátok egy nagyon pici gyereket énekelni, meg mosolyogni, el tudok sokszor olvadni tőle.

És egy pillanatig se érzek semmilyen pedofil késztetést, amit ilyenkor rengetegen gondolnak.

Gyakorlatilag eljut lassan oda a világ, ha egy felnőtt szeretettel gondol egy kis gyerekre, az gyakorlatilag csak egy perverz állat lehet.

Ok, de ki gondolják ezt?

Na ők a legnagyobb pedofilok....szerintem.

Akik semmilyen szeretet, kötődést nem éreznek, éreztek soha egy kis emberhez....

2024. jún. 14. 08:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem kell ahhoz, hogy egy kislány 0 IQ-val szexiskedjen a kamerák előtt, hogy ilyen kommenteket kapjon, tényleg elég annyi, ha csak teszem azt énekel, zenél, rajzol, játszik valamit, kreatívoskodik, azért mondom, hogy most nem feltétlenül olyan videókra gondolok, azok nagyon gázak eleve, de nem értem, hogy egy sima éneklős videóra pl. miért jönnek ilyen problémás kommentek, a kislányoknak elég csak létezniük ebben a világban és már mennek is rájuk, kisfiúk videói alatt nem látni ilyet, ha mégis látsz 1 kommentet, ami szívecskével végződik, az is egy teljesen normálisan megfogalmazott mondat.
2024. jún. 14. 13:59
 9/10 A kérdező kommentje:
#6 A Youtube alapvetően egész jól megoldja ezt, persze lehetne javítani rajta, de a Youtube alapvetően kinyomja a kommenteket ha nem lát felnőttet a videóban. A Youtube-nál igazából a komment jelentés a probléma, ha ezerszer jelentesz egy kommentet, akkor sincs senki és semmi, ami jobban megnézné hátha esetleg tényleg problémás a komment és nem csak unatkozásból van jelentgetve.
2024. jún. 14. 14:04
 10/10 A kérdező kommentje:
#7 Alapvetően nincs is ezzel gond amúgy, mondom nekem nem probléma, ha valaki teszem azt valami olyasmit ír, hogy "Nagyon tehetséges vagy!" és akkor rak a végére egy szívet, ez teljesen normális szerintem, csak na, amikor valaki ugyanezt egy regényben fogalmazza meg, akkor ott azért már elgondolkozik az ember azon, hogy minden rendben van-e az illetővel.
2024. jún. 14. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!