Rettenetesen megijeszt a halál. Mit lehet ezzel csinálni?
Figyelt kérdés
Egy idegig folyamatosan elvágyódtam a világból, nem mondom, hogy meg akartam halni, de nem is akartam élni. Pár hónapja ez derült égből villámcsapásként változott, görcsösen ragaszkodom az élethez és rettegek a haláltól. Bármitől, ami hozzá kapcsolódik. Gyász, ilyesmik. Sorozatokat, filmeket sem tudok nézni, amiben valaki meghal. A saját halálomtól ritkábban félek, bár amint érzek valami apróbb fájdalmat a testemen bárhol, rögtön azt gondolom, hogy ez a vége. A párom halálának gondolata ijeszt meg a leginkább, ő jelenti számomra az egész világot. Kérek minden válaszadót, hogy ne nevessen ki, tényleg küzdök ezzel. Azokhoz szólok, akik voltak hasonló helyzetben. Úgy gondolom, túl fiatal vagyok, hogy ezen aggódjak, úgy kéne gondolnom, örökké fogok élni satöbbi. 18/L2024. jún. 12. 21:21
1/2 anonim válasza:
Meghalunk egynap és kész. Ezt el kell fogadni. Sosem rettegtem a haláltól inkább úgy vagyok vele hogy ez is az élet része. Egy záró szakasza az életnek. De sokkal jobban vágyom rá mint ahogyan az eljön értem. Nézd meg a halálsoron cimű filmet. Ne félj ettől. Csak fogadd el hogy ez van! Elkerülhetetlen!
2/2 anonim válasza:
Belefàradni az életbe. 10 éve engem is rettegésben tartott. Màra boldogsàggal nem tölt el, de nem is nagyon aggaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!