Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » School of Dragonsban vettem...

School of Dragonsban vettem egy új tojást, de hogy keltsem ki és rakjam a mostani sárkim helyére?

Figyelt kérdés

Vettem 300 gyémántért egy Suttogó Halál tojást.

Utána frissítettem és visszamentem SoD-ba.

Hogy keltsem ki? A mostani sárkányom egyénként Rettenetes Rém

#School of Dragons #Suttogó Halál #Rettenetes Rém #Szörnyen nagy rémség
2015. jún. 6. 21:50
 1/2 anonim válasza:
Nem biztos, hogy sikerül de vidd be a keltőbe és próbáld beledobni a lávába :)
2015. júl. 13. 18:27
 2/2 Jazmin07 válasza:

Szia!

A legegyszerűbb módja,hogy kikeltsd a sárkányod:

-Menj be a "Dragon stable"-be.

-Az első sárkányod istállója mellett ott lesz egy mini változata a Lava Pond-nak és mellette egy állvány.

-Menj oda és kattints rá az állványra.

-Válaszd ki azt a gombot amin egy továs van (tojás kiválasztása).

-Ha erre rámentél kiadja a raktáradnak azt a részét amiben a tojások vannak.

-Itt válaszd ki a Suttogó tojásodat és berakja az állványra (keltetőbe).

-Ezután 12-24 órát kell várnod (suttogóknál 12) de ezt ki fogja írni.

-Amikor az idő letelt menj vissza ugyanarra a helyre (onnan tudod ,hogy lejárt ,hogy a visszaszámláló helyén ami eddig az időt írta már nincs semmi).

-Ekkor csak kattints rá a tojásra az állványon és már ki is kelti.

FONTOS:Ha ez a második sárkányod akkor semmi gondod nincs, de ha ez már a 3., 4., stb. -dik sárkányod akkor nincs több hely az istállódban ami azt jelenti,hogy a kikeltett sárkányod addig fog rád várni a keltetődben ,amíg nem lesz hely. Megoldás:Ha elfogyott az istállód akkor 50 000 UDT -vel együtt tudsz venni istállót.

HOGY NÉZD MEG MENNYI UDT-D VAN?:menj rá arra a füzetedre amiben a küldetéseid vannak.Ott az utolsó cikk-ben vannak azok a játékosok akiknek a legtöbb UDT-jük van.Ha nem tekersz lejjebb akkor a top 15 alatt ott lesz a neved és a végén az UDT pontjaid száma.

Jótanács:

-Amikor kimész a Stable-ből akkor már ott fog várni rád az újdonsült sárkányod.

-Az eddig sárkány/(aid)nem vesznek el és akkor aktiválhatod őket amikor akarod.

-Aktiválás:A bal felső sarokban a képed alatt kattints rá a sárkányod képére és kiad egy listát az összes sárkányodról, itt kattints rá arra a sárkányra amit aktiválni szeretnél és az adatai alatt kattints rá a "make active dragon" gombra és aktiválja azt.

Bocsi hogy regényt írtam de nem akartam, hogy bármit is ne tudj meg. Remélem tudtam segíteni!

2015. nov. 21. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!