Melyiket választanád ha muszáj lenne,3 hónap pszichiátriai zárt osztály,3 hónap katonaság,vagy 3 hónap börtön?
Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 18:46
21/26 anonim válasza:
én úgy tudom hogy a zárt csak a "betegtársak" miatt veszélyesebb a nyitott pszicho osztálytól, ha együttműködsz nem fog a személyzet se szétverni se lekötözni, egyedül attól kell tartanod hogy ne legyen olyan társad aki hirtelen felindulásában megkésel vagy ilyesmi. meg persze normális beszélgetőtársat nehezebb lenne találni, fenntartással kezelni mindenkit
22/26 anonim válasza:
*megkéselés helyett inkább megfojtanira javítanám, nem nagyon kerülhet a közelükbe veszélyes tárgy elvileg
23/26 A kérdező kommentje:
21#
Én úgy tudom szúró vágó eszközöket nem is lehet bevinni,kanállal eszik még a rántotthúst is...
2024. jún. 12. 21:06
24/26 A kérdező kommentje:
22#
Egyszerre:D
2024. jún. 12. 21:06
25/26 anonim válasza:
Voltam már zárton, ennek tudatában azt választanám. Lehet, hogy a társaság szar, de lehet pihenni egész nap, jobb helyeken még vannak kirakva könyvek is, úgyhogy lehet olvasni is, a kaját hozzák, takarítanak helyettem :D
26/26 anonim válasza:
Jó lenne tudni hol aludhatok a legtöbbet. Az a baj hogy pszihiàtriàról nem tudok semmit. Ha olyan hogy kussolok, békén hagynak és van egy kényelmes àgy mint a filmekben, akkor 3 hónap chill jól jönne.
Ennek megfelelően a börtönt fokozatnak megfelelően raknàm be màsodik vagy harmadik helyre. Nem mindegy hogy sikkasztókkal, kenőpénzt elfogadó hivatalos személyekkel, tettüket megbànó ittas vezetőkkel vagyok együtt, vagy erőszakos bűncselekmények elkövetőivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!