Melyiket választanád ha muszáj lenne,3 hónap pszichiátriai zárt osztály,3 hónap katonaság,vagy 3 hónap börtön?
Te voltál már pszichiátrián?
Mert én voltam (látogatóban voltunk) sokkolt, ami ott folyik. Egy percig sem tudnék ott maradni.
Haver többet tudna mesélni, ő egy időt ott töltött.
Szerintem az amit hallottál, még a múlt rendszerben volt, a 70-es, 80-as években.
A mai más lehet. Ismertem pár éve egy középkorú katona nőt, semmi rosszat nem mondott.
Sőt, kint voltak Amerikában hadgyakorlaton egy őserdőben, megmutatták nekik utána jutalomból az országot is.
#12 nem, akkor ezek szerint illúzióim vannak az ottani pihenésről? 🙄
De akkor is ezt választom. Katonaság: nem vagyok csicskáztatható. Böri: kb ugyanez. Plusz nem nyalnék ki semmilyen ótvar cigányasszonyt.
Tisztázásképp börtön alatt nyilván nem egy fekete delfint értek,pszichiátria alatt nem egy 1800-as évek beli sokkterápiás emberkísérletet,katonaság alatt pedig nem egy rangos jól kereső tisztet.
Átlagos mai Budapesti vagy vidéki zárt osztályra gondoltam,sima uniós jogszabálynak megfelelő börtönre,és kötelező sorkatonai kiképzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!