Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyiket választanád ha...

Melyiket választanád ha muszáj lenne,3 hónap pszichiátriai zárt osztály,3 hónap katonaság,vagy 3 hónap börtön?

Figyelt kérdés

2024. jún. 12. 18:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%
#9 mert a katonaságnál mit csináltak némelyekkel? halottam elég beszámolót. volt olyan szinten mint egy börtön a szerencsétlenebbjének. egy rakás irányításmániás emberrek sem jobb lenni összezárva akik kihasználják minden pillanatát hogy alájuk vagy rendelve
2024. jún. 12. 20:21
 12/26 anonim ***** válasza:
58%

Te voltál már pszichiátrián?

Mert én voltam (látogatóban voltunk) sokkolt, ami ott folyik. Egy percig sem tudnék ott maradni.

Haver többet tudna mesélni, ő egy időt ott töltött.

2024. jún. 12. 20:28
 13/26 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem az amit hallottál, még a múlt rendszerben volt, a 70-es, 80-as években.

A mai más lehet. Ismertem pár éve egy középkorú katona nőt, semmi rosszat nem mondott.

Sőt, kint voltak Amerikában hadgyakorlaton egy őserdőben, megmutatták nekik utána jutalomból az országot is.

2024. jún. 12. 20:30
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

#12 nem, akkor ezek szerint illúzióim vannak az ottani pihenésről? 🙄

De akkor is ezt választom. Katonaság: nem vagyok csicskáztatható. Böri: kb ugyanez. Plusz nem nyalnék ki semmilyen ótvar cigányasszonyt.

2024. jún. 12. 20:34
 15/26 anonim ***** válasza:
51%
Egyértelmű katonaság! Nem szedálnak napi szinte, nem akar senki seggbe rakni és még fizetést is kapok, nem is rosszat!
2024. jún. 12. 20:41
 16/26 anonim ***** válasza:
37%
igen, régebbi rendszerről hallottam a katonaságos helyzetet, sorkatonai szivatásról, nem mostani önkéntesek. viszont az friss hogy a zárton vannak erőszakos ápolók és fizikai erőszak ha nem működsz együtt, ennek ellenére még mindig egy börtönhelyzettől tartanék a legjobban
2024. jún. 12. 20:45
 17/26 A kérdező kommentje:

Tisztázásképp börtön alatt nyilván nem egy fekete delfint értek,pszichiátria alatt nem egy 1800-as évek beli sokkterápiás emberkísérletet,katonaság alatt pedig nem egy rangos jól kereső tisztet.

Átlagos mai Budapesti vagy vidéki zárt osztályra gondoltam,sima uniós jogszabálynak megfelelő börtönre,és kötelező sorkatonai kiképzésre.

2024. jún. 12. 20:46
 18/26 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a válaszokat!:)
2024. jún. 12. 20:47
 19/26 A kérdező kommentje:
Amúgy a pszichiátrián van szerintem a legkevesebb esély a fizikai atrocitás elszenvedésére,és ha már "muszájról" van szó,a szedáció az átvészelésben szerintem nem feltétlen hátrány.
2024. jún. 12. 20:52
 20/26 anonim ***** válasza:
31%
#17 akkor pláne tartom azt hogy a diliház. Mivel ez csak kísérlet és nem vagyok bolond, ellennék ott. Ha nem őrjöngök akkor talán lekötözni és leszedálni se fognak. A dilidokival az is lehet hogy egészen jól elbeszélgetünk. Jó időben, jó magaviselettel biztos kiengednek a kertbe is sütkérezni egy kicsit. Elvégre csak valamiért mosolygónak hívják, nem? :D
2024. jún. 12. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!