Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyiket választanád ha...

Melyiket választanád ha muszáj lenne,3 hónap pszichiátriai zárt osztály,3 hónap katonaság,vagy 3 hónap börtön?

Figyelt kérdés

2024. jún. 12. 18:46
A kérdező szavazást indított:
A Pszichiátriát
A Katonaságot
A Börtönt
48 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jön össze semmi, lehet bevonulok katonának, szóval nálam az egy lehetséges opció.
2024. jún. 12. 18:52
 2/26 anonim ***** válasza:
90%
Katonaság, talán..
2024. jún. 12. 18:57
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan mar, a katonasag sima munkahely, sorkatonasag se volt nagy durranas.
2024. jún. 12. 18:58
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Sok agresszív parasztot elküldenék katonának, legalább hasznosíthatnák a frusztrált "alfahím" energiáikat...
2024. jún. 12. 18:59
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapig nézem az M1-et.
2024. jún. 12. 19:25
 6/26 anonim ***** válasza:
75%
meglepett hogy a szavazatok eddig a katonaságot hozták ki győztesnek, és bár még egyiket sem jártam meg, a mási kkettőhöz képest számomra még mindig a zárt tűnik a legjobb megoldásnak, az "pihenő" a másik kettőhöz képest elviselés szempontjából az olvasott dolgok alapján
2024. jún. 12. 19:43
 7/26 anonim ***** válasza:
75%
#3 vagyok, es 16 evet voltam katona... Tobbet aludtam munkaidoben mint el tudod kepzelni.
2024. jún. 12. 19:51
 8/26 anonim ***** válasza:
51%

" zárt tűnik a legjobb megoldásnak"

Attól függ mit jelent a zárt osztály. Azért gy gyógyszeres kezelés, vagy összezárva lenni egy halom félkegyelművel, miközben frusztrált ápolók aláznak meg... Hát inkább nem.

2024. jún. 12. 20:09
 9/26 anonim ***** válasza:
64%

Nem értem, miért lepett meg. Ki akarna börtönbe menni, ami tele van bűnözőkkel, arról nem is beszélve, hogy miket csinálhatnak némelyekkel a többi rab.

A pszichiátria egy fokkal jobb, mert végső soron nem bűnözők vannak ott. De nagyon durva, egy rakás mentálisan beteg emberrel lenni bezárva.

A katonaság semmi ezekhez képest.

2024. jún. 12. 20:09
 10/26 anonim ***** válasza:
40%

A pszichiátriát 🤭 Csak ott nem kéne undorító klotyókat takarítanom meg mindenféle ehhez hasonló parancsoknak (csicskáztatásoknak) engedelmeskednem. Leszedálnak, oszt' jól van az úgy :D Még a szmötyit is kiszedik alólam valószínűleg :D 3 hónap után úgyis szabadulok, ahogy a kérdés szól.

N

2024. jún. 12. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!