Hogy menjek el a barátnőmmel nyaralni ha én túl zsidó vagyok, hogy 2 emberre fizessek?
Miert is? :)))
A szallasunk Varnaban 30 ezer volt osszesen, 20 az oda vissza ut, vittunk kajat parszor megittunk valamit es ennyi:)) esetleg belepok is
Inkabb a haverokkal többször, mint a csajoddal egyszer? Tehát magadra szívesen áldozol, de rá már spúr vagy? Wow! 😅
Amúgy a csajod is beszélhetne szüleivel, hogy egy cseppet letarhálja őket. Nem az egész összeggel, mondjuk 20-30%ban. Aztán a csaj is elmehet ám dolgozni, mi tartja vissza, hogy nyáron összemelózza? Egy nyár alatt megvan a nyaralásra való.
Hát engem most biztos boomernek fogtok tartani (az vagyok, 40+), de anno az időben az agyam szétégett volna a szégyentől, ha ingyen nyaraltat, akivel vagyok, nehogy még könyörögjek is érte.
Sosem voltam gazdag, de mindig dolgoztam egyetem mellett is, körbenéztünk a pasimmal, mik a lehetőségek, aztán addig nyújtózkodtunk, ameddig a takarónk ért. És igen, többször voltunk így tengerparton is, mentünk repülővel, stb. Máskor meg olcsóbb csoportos utazáson. Volt nyaralás is, és nem kellett kicsinek sem érezni magamat. De síelni pl. nem mentem, mert az nekem már sok lett volna. Ő ment a haverjaival, és abszolút nem érdekelt ez.
Ez volt a természetes egy-egy félkomoly kapcsolatban.
Házasságban megint más az egész!
26-os, nekem tök mindegy, ki hogy csinálja, miért igen, miért nem... :) kinek mi, hajrá! Csak leírtam, hogy engem milyen érzések motiváltak, amikor ez téma volt az életemben.
Biztos dominált bennem nagyon az egyenjogúság-érzés, meg az, hogy ha ilyen anyagi áldozatot hoz értem valaki, akivel talán még csak nem is lesz közös jövőnk, akkor le leszek neki kötelezve... na nekem ezt nem vette volna be a gyomrom. De nem vagyunk egyformák, és az értékrend is változott azóta.
Remélem, megoldódik a kérdező helyzete. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!