Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy menjek el a barátnőmmel...

Hogy menjek el a barátnőmmel nyaralni ha én túl zsidó vagyok, hogy 2 emberre fizessek?

Figyelt kérdés
Barátnőm tanuló még, úgyhogy 100% nekem kéne fizetni a repülőt, szállást, programokat, éttermet. Ez rengeteg 1 emberre is, viszont én járok barátaimmal nyaralni évente 3-szor, de átlagban egy tengerparti nyaralás 200-ba jön ki, ez 2 főre 400 lenne, ezt az összeget már sajnálnám rá, inkább többször elmegyek barátaimmal. Viszont panaszkodik már, hogy mindig csak a barátaimmal megyek, őt sose viszem. Sok balhé van ebből, hogy biztos nőzni megyek azért nem viszem sose stb, közbe ez nincs így, csak nem akarom két fő árát kiadni egy nyaralásért. Mit csinálnátok a helyembe? Tényleg nagyon sóher vagyok ezt bevallom.

2024. jún. 12. 17:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
69%

Miert is? :)))

A szallasunk Varnaban 30 ezer volt osszesen, 20 az oda vissza ut, vittunk kajat parszor megittunk valamit es ennyi:)) esetleg belepok is

2024. jún. 17. 20:25
 22/29 anonim ***** válasza:
76%

Inkabb a haverokkal többször, mint a csajoddal egyszer? Tehát magadra szívesen áldozol, de rá már spúr vagy? Wow! 😅

Amúgy a csajod is beszélhetne szüleivel, hogy egy cseppet letarhálja őket. Nem az egész összeggel, mondjuk 20-30%ban. Aztán a csaj is elmehet ám dolgozni, mi tartja vissza, hogy nyáron összemelózza? Egy nyár alatt megvan a nyaralásra való.

2024. júl. 1. 11:47
 23/29 anonim ***** válasza:
22, szép álomvilágban élsz
2024. júl. 1. 11:59
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha Te valóban "túl zsidó" lennél és nem csak egy egyszerűen fillérb...ó skót, akkor még azt is el tudnád intézni, hogy a barátnőd fizesse még a Te részedet is a költségekből.
2024. júl. 1. 17:58
 25/29 anonim ***** válasza:
75%

Hát engem most biztos boomernek fogtok tartani (az vagyok, 40+), de anno az időben az agyam szétégett volna a szégyentől, ha ingyen nyaraltat, akivel vagyok, nehogy még könyörögjek is érte.

Sosem voltam gazdag, de mindig dolgoztam egyetem mellett is, körbenéztünk a pasimmal, mik a lehetőségek, aztán addig nyújtózkodtunk, ameddig a takarónk ért. És igen, többször voltunk így tengerparton is, mentünk repülővel, stb. Máskor meg olcsóbb csoportos utazáson. Volt nyaralás is, és nem kellett kicsinek sem érezni magamat. De síelni pl. nem mentem, mert az nekem már sok lett volna. Ő ment a haverjaival, és abszolút nem érdekelt ez.

Ez volt a természetes egy-egy félkomoly kapcsolatban.

Házasságban megint más az egész!

2024. júl. 2. 10:29
 26/29 anonim ***** válasza:
25,csak nézd az, hogy haverokkal többször is el megy, bőven futja neki, hogy 1x el elvinné, de ettől nem kell innentől minden évben vinni és idővel a csaj is dolgozik majd főállásban, onnantól meg lehet közösen fizetni.
2024. júl. 2. 11:27
 27/29 anonim ***** válasza:

26-os, nekem tök mindegy, ki hogy csinálja, miért igen, miért nem... :) kinek mi, hajrá! Csak leírtam, hogy engem milyen érzések motiváltak, amikor ez téma volt az életemben.

Biztos dominált bennem nagyon az egyenjogúság-érzés, meg az, hogy ha ilyen anyagi áldozatot hoz értem valaki, akivel talán még csak nem is lesz közös jövőnk, akkor le leszek neki kötelezve... na nekem ezt nem vette volna be a gyomrom. De nem vagyunk egyformák, és az értékrend is változott azóta.

Remélem, megoldódik a kérdező helyzete. :)

2024. júl. 2. 13:01
 28/29 A kérdező kommentje:
Sajnos igen őszinte vagyok én nagyon sajnálom a pénzt MÁSRA költeni.
2024. júl. 2. 19:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Akkor minek kell barátnő? Sosem költesz rá Akkor? Akkor legyél egyedül, aztán gond szál se
2024. júl. 2. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!