Hogy menjek el a barátnőmmel nyaralni ha én túl zsidó vagyok, hogy 2 emberre fizessek?
Figyelt kérdés
Barátnőm tanuló még, úgyhogy 100% nekem kéne fizetni a repülőt, szállást, programokat, éttermet. Ez rengeteg 1 emberre is, viszont én járok barátaimmal nyaralni évente 3-szor, de átlagban egy tengerparti nyaralás 200-ba jön ki, ez 2 főre 400 lenne, ezt az összeget már sajnálnám rá, inkább többször elmegyek barátaimmal. Viszont panaszkodik már, hogy mindig csak a barátaimmal megyek, őt sose viszem. Sok balhé van ebből, hogy biztos nőzni megyek azért nem viszem sose stb, közbe ez nincs így, csak nem akarom két fő árát kiadni egy nyaralásért. Mit csinálnátok a helyembe? Tényleg nagyon sóher vagyok ezt bevallom.2024. jún. 12. 17:31
1/29 anonim válasza:
Azt próbáltad már, hogy megmondod neki, hogy mész vele szívesen, de nem tudod állni a részét..?
2/29 anonim válasza:
Minek neked barátnő?
Szexelj a barátaiddal.
3/29 anonim válasza:
Inkább szakíts vele akkor, hogy ha a barátaid fontosabbak nála. Ha igazán szeretnéd, barátok helyett vele mennél szívesen.
4/29 A kérdező kommentje:
Vele mennék szívesen, de akkor 400ezret kéne fizetnem egy nyaralásért kb.
2024. jún. 12. 17:48
5/29 anonim válasza:
Mondjad neki hogy kérjen pénzt a szüleitől és vigyen el téged is kirándulni.Két legyet ütsz egy csapásra.(hármat) dugsz, kirándulsz, megmarad a pénzed.
6/29 anonim válasza:
Én a csaj helyében nem panaszkodnék.
Azonnal dobnálak.
Háromszor menni nyaralni a haverokkal,tengerpartra?De a csaj nem érdemel még egy hazai nyaralást sem?
7/29 anonim válasza:
Komolyan mondom, a rosszlányoknak van eszük...
2perc gyötrődésért kapnak egy huszast. Egy napi melóból pedig mehetnek tengerpartozni és ilyen balfaxt se kell elviselniük.
9/29 anonim válasza:
Jól tetted hogy a gyakorin kérsz tanácsot a problémádra: Üsse kő, én leveszem a terhet a válladról és elviszem a gimis barátnődet tengerparti nyaralásra.
10/29 anonim válasza:
Dobd ki a barátnődet. Ő is jobban jár.
Ha gyesre megy, akkor sem fizetsz helyette semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!