Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Inkább filoszemita vagy...

Inkább filoszemita vagy antiszemita vagy?

Figyelt kérdés

Filoszemita: Kedveli és tiszteli a zsidó kultúrát, Izraelt.

Antiszemita: Nem kedveli a zsidó kultúrát, ellenzi a zsidóság és Izrael törekvéseit.

2023. szept. 4. 23:41
A kérdező szavazást indított:
Filoszemita
Antiszemita
25 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
38%
Normális. Ez jobban tetszik.
2023. szept. 4. 23:59
 2/26 anonim ***** válasza:
66%
A magyarok többsége nem fogékony a zsidózásra... sokkal inkább a cigányozásra, migránsozásra.
2023. szept. 5. 00:10
 3/26 anonim ***** válasza:
43%
Nagyon intelligens kerdeseid vannak kerdezo emberke
2023. szept. 5. 00:20
 4/26 anonim ***** válasza:
23%
Tekintve, hogy a kommunisták és a balliberálisok többsége is zsidó volt, ezért nehezen tudom pártolni őket. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg a főrabbik Orbán legnagyobb haverjai és támogatói.
2023. szept. 5. 04:36
 5/26 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, aki felfogja hogy mit kérdezel az mind antiszemita lesz. :D Az átlag normi NPC-nek fogalma sincsen mit jelentenek ezek a szavak, vagy egyáltalán kik/mik a zsidók a holokauszton túlmenően (vagy még ezt se tudja, csak valamit hogy Hitler nem szereti a zsidókat, és nem szabad rosszat mondani a zsidókról, "vagy valami ilyesmi"). :D

Mire számítasz? Az átlag embernek azt sem sikerül összekapcsolnia ami évezredek óta az orruk előtt van, pl. hogy a kereszténység zsidó vallás ami erőszakkal elpusztította az európai vallásokat. :D

2023. szept. 5. 06:29
 6/26 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerűen nem érdekelnek a zsidók, pontosabban pont ugyanannyira érdekelnek, mint mondjuk az örmények vagy a bahamaiak: csináljanak azt, amit akarnak, éljék az életüket, én meg élem az enyémet :D
2023. szept. 5. 07:09
 7/26 Metionin ***** válasza:
25%
És az mi, ha egyáltalán nem érdekelnek a zsidók?
2023. szept. 5. 11:13
 8/26 anonim ***** válasza:
40%
11:13. Őket attól függetlenül te érdekled. ;)
2023. szept. 5. 11:26
 9/26 Shaddark ***** válasza:
73%
Olyan is kellett volna, hogy egyetlen zsidót sem ismerek, így nyilván véleményes sincs róluk.
2023. szept. 5. 11:33
 10/26 anonim ***** válasza:
29%
Én úgy tudom, hogy tilos róluk rossz véleménnyel lenni, így inkább szeretem őket. Engem meggyőztek. Nem szeretnék börtönbe kerül a gondolataim miatt.
2023. szept. 5. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!