Mi a legjobb dolog, ami valaha is az életedben Veled történt?
Figyelt kérdés
#élet, legjobb dolog
jún. 12. 14:38
11/24 anonim válasza:
Az, hogy két fantasztikus embernek a barátja lehetek. Az egyik egy 30 éves ismeretség, a másik viszont még pár hónapos csak.
12/24 A kérdező kommentje:
#11 köszönöm a hozzászólást.
jún. 12. 15:45
13/24 anonim válasza:
Amikor fiúk mosolyognak, mert tetszik, amit csinálok
14/24 anonim válasza:
Hogy megismertem a párom. 8 éve együtt vagyunk.
15/24 anonim válasza:
Amikor végre elhúztam a bántalmazó, mérgező toxic szar családomtól 21 évesen.
Megjegyzem, azóta sem vagyok egészséges, de legalább nincsen napi szintű szóbeli abúzus, mint addig.
17/24 anonim válasza:
Egy idézet, amiben minden benne van, mert nem tudnám felsorolni teljesen:
"Elítélhetsz azért, ahogyan élek, de lehet, hogy te már a felénél feladtad volna." (Dwayne Johnson)
18/24 anonim válasza:
Mikor először felvettek valahova diplomával dolgozni és el tudtam már hinni azt magamról, hogy nemcsak eladónak, hostessnek, takarítónak, részmunkaidős pedasszisztensnek, külföldön bárokba táncolni vagyok jó, meg a munkaügyibe meg aktiv korúak segélyén lehet csak élnem.
De. Így se élek meg 🤣elviszi a lakbér rezsi az egészet..
19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a további válaszokat!
jún. 12. 19:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!