Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok szegények?

Mennyire vagytok szegények?

Figyelt kérdés

2024. jún. 12. 03:55
1 2 3 4
 21/36 rmis válasza:
69%
3 gyerek és havi átlagosan 1 milliós fizetés mellett nem vagyunk szegények, bár különösen gazdagok sem.
2024. jún. 18. 06:54
 22/36 anonim ***** válasza:
Két éve van egy új hobbim, párszázezer forintnyi ráfordítás egy olyan alapfelszereltség hozzá, amivel már tervek szerinti az output, de nem csinálom, csak párezer forintonként tudok rendelgetni kínából hozzá elengedhetetlen apróságokat, meg nagyobb dolgok beszerzése előtt kisebb szerencsére lenne szükség. Oké, nem éhezünk, van ruhánk, de ettől még nem lesz kevésbé szenvedős levezetetlenül hagyni a kreatív energiákat.
2024. jún. 18. 07:10
 23/36 anonim ***** válasza:
60%
Annyira, hogy a seggem is két darabból van.
2024. jún. 18. 07:10
 24/36 anonim ***** válasza:
78%
Mindenki a saját szintjén nyomorog.
2024. jún. 18. 07:11
 25/36 anonim ***** válasza:
43%
#24 Ez csak bizonyos szint alatt igaz. Van egy pont, ami fölött már mindegy, ha több is, a szabadságod megvan.
2024. jún. 18. 07:22
 26/36 Senior Séf ***** válasza:
82%
Szegény az, aki kevesli, amije van. Ennek értelmében nem érzem szegénynek magam. Megvan mindenem, ami a megélhetést biztosítja, és a csemetéim is önállóak már. Persze nincs olyan megrakott szekér, amire ne lehetne még rakni, de a szomszéd fűje akkor is zöldebb...
2024. jún. 18. 14:50
 27/36 anonim ***** válasza:
60%
Nekem se a szekér terheltsége a gond, inkább az a baj, hogy én húzom, és nincs előttünk semmi.
2024. jún. 18. 14:58
 28/36 anonim ***** válasza:
87%
Havi 260 ból élünk 2 gyereket nevelek egyedül.
2024. jún. 18. 23:15
 29/36 gergelice16 ***** válasza:
48%
Mi szerencsések vagyunk. Én is, és feleségem is spórolósak vagyunk, így 27 éves korunkra összespóroltunk annyi pénzt, hogy 3 hónapja, kis szülői segítséggel és egy kis hitellel (10m babaváró, 16m Csok+), tudtunk venni egy 45 milliós lakást. Ez annak köszönhető, hogy amíg otthon laktunk, mindent megkaptunk a szüleinktől, amire szükségünk volt, így minden kis nyárimunkából vagy egyetem alatt szerzett pénzt félretehettünk. Nagyon hálás vagyok nekik. Jelenleg az én havi bruttó 1 milliós mérnöki fizetésemből, illetve feleségem Csedjéből élünk, és neveljük első gyermekünket. Ilyen körülmények között még félre is tudunk rakni, szóval úgy érzem, tudom biztosítani családom számára a megélhetést.
2024. jún. 19. 07:19
 30/36 anonim ***** válasza:
74%
A páromal ketten együtt 700000 hozunk haza. A férjem ezermesterként mindent megjavít a családi házunkban, amit a saját két kezével épített, rakta a téglát, szerelte a vizet, villanyt, padlófűtést. Spórolósan élünk, a gyerekeket is erre tanítjuk. Kölcsönt elvből nem veszünk fel, van egy kis megspórolt pénzünk, amolyan biztonsági tartalék. Évi egy spanyolországi nyaralásra futotta a covid-ig, azóta csak itthon nyaralunk. Egy 10 éves autónk van, nem tervezzük kicserélni, kb. 8000km-t megyünk vele évente. Meg vagyok elégedve az életünkkel. Bár a háborús híreket aggodalommal hallgatom...
2024. jún. 19. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!