Mennyire vagytok szegények?
Őszintén leírom lehet nem lesz népszerű a válaszom.Mocskosul teli vagyok.2000-es évek elején az egyik szerencsejátékon én nyertem.10 helyen éltem már külföldön csomó letelepedési engedélyem van.Államporságot is szereztem már máshol.
Ahol éltem volt mindig párom és ott csináltam egy vállalkozást.
Jelenleg már nyaralni nem járok mert a cégeimet szoktam felkeresni havonta kéthavonta egyszer lakás vagy ház is van az adott országban ahol a vállalkozások vannak.
Összeget nem akartam írni de hogy bemutassam kb hogy élek Most vettem itthon egy vadonatúj S mercedest.Évente cserélgetem a kocsikat is mindig újat veszek.Európán belül a cégekhez mindig kocsival megyek ki élvezem az utazást a kocsit meg a páromat.
Viszonyítàs kérdése. Sajàt lakàs+350 havi nettó. Döntsd el magad. Huszonéves szingliként, autó nélkül, céges bérlettel, szàmlàkon, kajàn és egyéb fogyandó dolgokon kívül (wc papír, szappan, tusfürdő stb) kb F.U. money is lehetne a többi. Nincsenek nagy igényeim, de ha elengedem magam akkor is 40 a közös költség+rezsi. Nyàron olcsóbb. KB 150-200 között marad pénzem minden hónapban amit félreteszek.
Ha lenne pàrom akit esetleg el kell tartani, vagy nagyobb igényei vannak mint nekem, plusz gyerek(ek) akiket etetni, iskolàztatni, ruhàzni, nyaraltatni, gyógyíttatni, jàtékokkal ellàtni mind kell, akkor azonnal màs lenne a szituàció. Vagy akkor is ha nem budapesten élnék hanem valami olyan helyen ahol nincs megoldva a tömegközlekedés és emiatt lenne valami autóm amire költeni kell. Vagy az elefànrészt megemlítve, ha nem örököltem volna lakàst, hanem havi 150-200 ezer forintot ki kellene adnom hogy béreljek egyet. Azonnal csóró lennék, és ez csak szerencse kérdése volt. Emiatt se érzem magam bàrmivel többnek mint aki hónapról hónapra él. Nekem hatalmas szerencsém volt hogy ez megadatott. Ennyi.
Egy 50 nm-es lakásban élünk. A feleségem a 20 éves lányom (egyetemista) a 12 éves fiam és én. Saját tehermentes lakás, nincs autónk. Kb havi 900 ezer a hevételünk. Megélünk de nem járunk nyaralni. Nincs hitelünk.
Nem tartom magunkat szegénynek inkább alsóközéposztálybelinek tekintek magunkra.
17+
Ketten együtt 380-E alatt, a rezsi alacsony fejenként 25-E alatt, alig kell fűteni, én konkrétan nem is fűtöttem csak magamra. De tudnánk fűteni amúgy, ha kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!