Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bolti eladói munkához is...

Bolti eladói munkához is protekció kell?

Figyelt kérdés
Mert én nekem egy állás sem jön össze. Kelet Magyarországon élek (nem írom le pontosan hol), de eddig nem sikerült munkát találnom évek óta. Most eladónak tanulok, nem tudom így mennyi eséllyel indulok.
2024. jún. 11. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Írj privátban, segítek. :)
2024. jún. 11. 18:59
 2/11 anonim válasza:
44%

Pontosan ugyanannyi eséllyel indulsz, mint a többi eladó.

Kell-e protekció?

- Nem, mert nem egy álommeló.

Munkákat illetően inkább város felé orientálódj, ha esetleg falun laknál.

2024. jún. 11. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nem kell protekció, alja munka, sok a jelentkező rá. Elég ah csak 10en jelentkeznek rá, máris csak 10%os esélyed lett, ha tapasztaltabb is jelentkezik, akkor máris kevesebb az esélyed, mint 10%.
2024. jún. 11. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

"Is"? Soha egyetlen munkámhoz nem kellett protekció.

Szóval a válasz nem. Persze érthető, ha valaki olyat talál a boltvezető, akiben meg tud bízni.

2024. jún. 11. 19:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Épp az az, hogy sokan jelentkeznek oda, és szerintem akkor tuti nem engem választanak az egymillió emberből.
2024. jún. 11. 19:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kelet-Magyarorszag egy retek, reteklelku uram-batyam gondolkodasu emberekkel. Szoval ott kell protekcio. Ha epp egy adott boltba lenne ismeros ismerose, akkoe inkabb ot veszik fel helyetted... nekem eddig egyedul BP-n nem volt problemam a munkakeresessel.
2024. jún. 11. 19:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Protekció, én már a büdös életbe nem protekcióznék be senkit sehova, annyiszor hagytak már ilyennel szégyenbe.
2024. jún. 11. 19:25
 8/11 anonim ***** válasza:
32%
Ma már mindenhez.
2024. jún. 11. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából mindehova. Dél-nyugat sem jobb sajnos. Már egy dohányboltba is komoly kapcsolatok kellenek, hogy bejuss dolgozni.
2024. jún. 11. 23:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor biztos velem lehet valami baj, hogy bolti munkàmra meg ahova utàna vàltottam oda os protekció nélkül kerültem.
2024. jún. 12. 07:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!