Ezek szerint Magyarországon ilyen gazdagok az emberek?
jún. 10. 16:38
1/10 anonim válasza:
Sok gazdag ember van és nagyon sok szegény. Az ország szétvált jólét tekintetében. Régebben nem tudtam elképzelni micsoda pénzekre nem ügyelnek emberek. Vannak akiknek ezek a milliók nem nagyon hiányoznak.
jún. 10. 16:46
2/10 anonim válasza:
10-20 vagy akár 100 esetből sem lehet 10 millió főre általánosítani ezeket. A csalás sem úgy működik, hogy ráír az áldozatára, hogy ugyan küldjön már pár milliót, és megteszi. A fizetés már a legvégén van, addig fel kell építeni egy sztorit, bizalmi kapcsolatot kialakítani, puhítani az áldozatot, leépíteni az elővigyázatosságát, stb. Ez akár több hetes vagy hónapos folyamat. A leendő áldozat kiválasztása lehet még több idő, mire több száz vagy ezer próbálkozásból végre akad egy balek, aki meg is vezethető és pénze is van. A hírekbe már csak ezek a szélsőséges esetek kerülnek bele, ahol a rendőrségre mert egyáltalán menni az áldozat. Ebből nem következik, hogy mindenki ilyen.
jún. 10. 16:46
3/10 anonim válasza:
Sokszor a szexet is belekeverik a sztoriba. ilyet már hallottam többet is.
jún. 10. 16:48
4/10 anonim válasza:
"Állításodat önkényesen, a cél érdekében összeválogatott vagy más módon túlságosan leszűkített mintahalmazzal próbáltad meg igazolni, amikből azonban a számodra nem kedvező vagy a következtetésednek potenciálisan ellentmondó elemeket, eseteket eleve kizártad, vagy legalábbis nem vetted figyelembe."
jún. 10. 17:14
5/10 anonim válasza:
"Ezek szerint Magyarországon ilyen gazdagok az emberek?"
szaros 10-20 millió forint az minden csak nem gazdagság. Ennyiből egy vidéki városban garzont se kapsz báttya.
jún. 10. 17:19
6/10 anonim válasza:
Szerintem nagy kummantó a magyar nép... Lásd a szavazásokat.
jún. 10. 18:29
7/10 anonim válasza:
3 ilyen not is ismerek.. az egyik mindenet penze tette vona, a masik minden hitel lehetoseget megragadott... A harmadik meg csak csupan a penzet baszta el
jún. 10. 19:00
8/10 anonim válasza:
Nekem most is van körülbelül 6-7 millió Forintom, pedig 3 éve vettem lakást amikor totál lenulláztam magamat. Előtte 16 milliót szedtem össze ami önerő + felújításra volt elég.
Pedig csak átlag dolgozó vagyok, egy "egyszerű" dolgozó ember például kamionsofőr, vagy építőipari szakmunkás simán többet keres tőlem.
jún. 10. 19:50
9/10 anonim válasza:
Ne haragudj de egy atlag ember atlag munkaval 3 ev alatt nem tesz felre ennyi penzt .... Talan ha otthon a szuleivel el es nem kolt semmire ugy is necces..
jún. 11. 08:03
10/10 anonim válasza:
#9 Nem haragszom, csak a tényeket írtam. Nyilván nem a nettó 180 ezret keresőnek lesz több milliója, de elég sok szakmában meg lehet keresni nettó 5-600 ezret amiből már akár olcsóbb albérlet mellett is félre tud tenni valaki amellett, hogy nem zsíros kenyéren él 🤷🏻♂️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!