Más is ilyen nyomott hangulatú, és álmos, ettől az esős időtől?
Figyelt kérdés
jún. 10. 12:21
1/6 Antiszociális lény válasza:
Lehet az idő az oka, de szombatról vasárnapra aludtam 5 órát és azt is több részletbe, mert fájt a fejem. Vasárnapról hétfőre pedig sikerült aludnom 4 órát és megint fáj/fájt a fejem.
Fülledt meleg is van, szóval tudnék aludni egy klímás helyiségben..
2/6 anonim válasza:
Én is inkább az alváshiánytól vagyok kissé nyomott, hétvégén buliztam, tegnap is éjjel 2:30 kor feküdtem le, ma meg fél 6-kor kelnem kellett. Amúgy már kezd tisztulni errefelé. :)
3/6 anonim válasza:
Eleve rossz alvó vagyok, hónapok óta nem tudom magam kipihenni, még az agyam is felbaszták, így kb egész este aludtam talán 4 órát.
Gondolhatod...
4/6 anonim válasza:
Az idő is rátesz ugyan egy lapáttal, de nálam is inkább az alváshiány lenne a ludas. Az utóbbi hetekben kicsit fel is borultak az alvási szokásaim, sokszor maradtam fent relatívan sokáig, mert elég fontos vizsgára készülök, és csak így végeztem az aznapra kijelölt feladatokkal. De, ha minden jól megy, pár nap és vége is, remélem szuper eredménnyel.
5/6 anonim válasza:
Amíg van áram, az esős idő az egyik legjobb dolog a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!