Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért álltak tömegek a Primark...

Miért álltak tömegek a Primark nyitásánál, amikor olcsó, gagyi, minőségtelen, silány termékeket lehet kapni úgy, mint az összes fast fashion üzletben?

Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Az újdonság ereje; "Nincsen pínzem, így ki kő próbálni"; irányultság...; kíváncsiság; "Ha az ismerősöm ismerősének az ismerőse ott van, akkor én is megyek" alapon megy mindenki.
2024. jún. 8. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Mert új az országban
2024. jún. 8. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Az első jelző, amit írtál...
2024. jún. 8. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:
74%

Ez az első boltjuk az országban, úgy 1-1,5 jelentették be, hogy itt is üzletet nyitnak, szóval várták is az emberek. Illetve az újdonság ténye is sokat dobott rajta. Utána meg látták, milyen sokan mennek oda, így nem akartak ebből kimaradni, és kíváncsiak is lettek.

Ami pedig az "olcsó, gagyi, minőségtelen, silány" jelzőket illeti... nem tudom, a szüleim és én voltunk nagyon szerencsések, vagy azóta romlott ennyit a minőség, esetleg költői túlzás, de nekünk nem volt semmi rossz tapasztalatunk a termékeikkel. Az egyik kedvenc kabátom is, például, onnan van, van már vagy minimum 5 éves, és abszolút nem látszik meg ez rajta.

2024. jún. 8. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!