Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok végre a nyár végét?

Várjátok végre a nyár végét?

Figyelt kérdés
Rühes, visszataszító évszak. Undorító hőség, strandpatkányok és visszataszító, piálós, utcán hangoskodó agyhalottak, akiknek a könyv és a műveltség az ellenségük, indokolatlanul sokáig tartó világos (imádom a sötétet, szelet, esőt, borús időt).
2024. jún. 8. 11:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

“ Motorozni, kajakozni, repülőnapokra járni, kempingezni.”

Cringe, kill me.

2024. jún. 8. 14:19
 12/20 anonim ***** válasza:

A naptári és meteorológiai nyár június 1-én kezdődik, minden más egyéb definició (mint pld. a csillagászati) a magyar nyár idejére vonatkozóan félrevezető.

2024. jún. 8. 14:45
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Eddig még nem kellett használnom a ventillátort és éjjel is be tudtam takarózni mert nem volt meleg. Ha ilyen marad akkor csodás lesz. Remélem végig szakadni fog az eső
2024. jún. 8. 15:01
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
A nyár ugyan olyan része az évnek mint a másik három évszak. Az hogy te rühelled azt kb mindenki magasról telibe rotykolja! Amúgy se szimpatikusak az ilyen kis nyavajgó emberek, hogy hát ez jajj meg ez jujj, szúnyogok meg forróság.. ha nem tetszik el lehet kotródni északra, francnak sem fogsz hiányozni!
2024. jún. 8. 15:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Van igazság a 9-es válaszban. Én is a magány miatt utálom a nyarat. Nézem ahogy mindenki nyaral, jól érzi magát a programokon. Nekem meg senkim sincs. Ha lenne társaságom, nem utálnám ezt az időszakot.

N

2024. jún. 8. 16:11
 16/20 anonim ***** válasza:

#9 Ezeket fantasztikusan jó csinálni tavasszal, ősszel, de még télen is.

A nyár egyetlen kellemes elfoglaltsága a strandolás, de az alapból elég semmitérő, más évszakban még csak rá se gondolok. Ott vagy 200 emberrel egy medencében, aztán úszkáltok egymás hugyában, jaj de jó... Amint kilépsz a vízből jön is vissza a hőség meg a rovarok.

2024. jún. 8. 16:21
 17/20 anonim ***** válasza:
A probléma veled van a depresszióval és el lehet költözni, ne is haragudj. Utálom azt is, mikor 50-es korosztály naponta nyafog a Facén és 30 év alatt bőven elköltözhettek volna bárhová innen. Miért kell ezt olvasnunk?? Hozzáteszem, hogy ráadásul a tavalyi nyár nem volt brutális egyáltalán és nem dőlt rekord sem. Már 20 évvel ezelőtt is volt májusban 35 fok és még mindig élünk! Döbbenet! én megértem azt, hogy valaki tényleg nem bírja... De valahol rosszabb körülményekkel is élnek emberek és nyafogás helyett meg lehet teremteni elköltözést. Amúgyis azt mondják, hogy Magyarországon kívül k.b. bárhol jobb.
2024. jún. 8. 19:14
 18/20 anonim ***** válasza:
16: Ez is eléggé ki van sarkítva... Nyilván csak úgy elviselhető és ezért alakult ki, de én például élvezem. Ahogyan igazából széles skálán elvagyok a mostani enyhe telekkel is és tavasszal-ősszel pedig túrázok. A túrázást jobban szeretem és napozni esetenként akkor szintén tudok, de van egy varázsa nekem a strandolásnak is. Ha csak a mai hőmérsékletet vesszük, strandhoz már nagyon jó volt és utána 17-19 óra között már mégsem dőltem ki a melegtől. Bár én úgyszólván immunis vagyok, de - társasággal együtt - fel tudom mérni és a mai még pont jó volt.
2024. jún. 8. 19:16
 19/20 anonim ***** válasza:
43%
Plusz: nekem olyan aknéim voltak immunbetegségből, amiken csak a nyári napsütés segített. Nálam ez plusz pont a nyárra.
2024. jún. 8. 19:22
 20/20 anonim ***** válasza:
90%

Is is. Engem nem zavarnak a fiatalok hogy jól érzik maguk. Költözz tanyára.

Strand, motor miatt szeretem, de amúgy nem mer nem birom a meleget.

2024. jún. 9. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!