Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok végre a nyár végét?

Várjátok végre a nyár végét?

Figyelt kérdés
Rühes, visszataszító évszak. Undorító hőség, strandpatkányok és visszataszító, piálós, utcán hangoskodó agyhalottak, akiknek a könyv és a műveltség az ellenségük, indokolatlanul sokáig tartó világos (imádom a sötétet, szelet, esőt, borús időt).
2024. jún. 8. 11:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%

Vagyis azt szereted, ami kb egy sírgödör közeli állapot.

Inkább azt kérdezd meg magadtól, miért utálod az életet?

2024. jún. 8. 11:48
 2/20 anonim ***** válasza:
36%

Hát valóban, van baj veled.

Az üvegházhatást el kell viselnünk, védekeznünk kell, ahogy tudunk.

De nem is nagyon merem megírni neked, hogy nemsokára egy új világ veszi kezdetét.

2024. jún. 8. 12:05
 3/20 anonim ***** válasza:
63%
engem csak a meleg miatt zavar,nagyon izzadós vagyok ilyenkor nyáron mindennap le kell zuhanyozni.
2024. jún. 8. 12:06
 4/20 anonim ***** válasza:
57%

Nyilván, ki a tököm szereti hogy ki se lehet lépni a lakásból anélkül, hogy agyon ne csípnék a szúnyogok?

Még nincs is igazi hőség (=még végig tudom aludni az éjszakát anélkül, hogy pár óra után lávának érezzem az ágyat) de már most visszasírom a 20fokos időt.

2024. jún. 8. 12:08
 5/20 anonim ***** válasza:
51%

Várjátok végre a nyár végét?

Attól függ. Ha nincs elviselhetetlenül meleg, akkor maradhat, főleg mivel az egyik hobbim is a nyárhoz kapcsolódik. Ha túl meleg van, akkor iszonyúan rühellem.

Undorító hőség, strandpatkányok és visszataszító, piálós, utcán hangoskodó agyhalottak, akiknek a könyv és a műveltség az ellenségük.

Nálunk strandpatkányok nincsenek (még tisztességes strand sincs), piálós agyhalottak viszont egész évben vannak, meg büdös bunkó szomszédok, akik egész évben boldogítanak valamivel.

indokolatlanul sokáig tartó világos (imádom a sötétet, szelet, esőt, borús időt)

- hát én rühellem ezeket.

2024. jún. 8. 12:25
 6/20 anonim ***** válasza:
42%
Mondanám hogy neked valami Északi-sarkkörön túli városka jönne be lakóhelyként, de ott meg ilyenkor nonstop világos van még éjjel is, na attól készülnél csak ki igazán idegileg :-D
2024. jún. 8. 12:33
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
Igen!! De nem csak szimplán a nyarat utálom, hanen cakk-pakk azt az időszakot amíg a madarak itt vannak... Azok még bőven a hőség előtt odabsznak nekem azzal, hogy szinte minden hajnalban felébredek miattuk, aztán nyáron mikor alapból alig tudok aludni a 30 fokos szobában még az ablakot sem hagyhatom nyitva...
2024. jún. 8. 13:37
 8/20 anonim ***** válasza:
83%
Én a rettenetes hőséget nem bírom, amikor aludni sem tud az ember. Ettől függetlenül én is szoktam barátokkal strandolni, ahol tudunk kulturáltan viselkedni és még inni is szoktunk szolidan. Emelett rengeteget olvasunk, művelődni, értelmesen elbeszélgetünk, mert mi nem vagyunk ilyen gyépések.
2024. jún. 8. 13:42
 9/20 anonim ***** válasza:
33%
Ha lenne egy jó társaságod akikkel elmehetnél nyaralni, akikkel jól éreznéd magad, akikkel elmehetnél szórakozni beülni helyekre, sütögetni este, mellette lenne társad is mondjuk, néha iszogatni akkor jobban örülnél a nyárnak...
2024. jún. 8. 13:45
 10/20 Szolovjov ***** válasza:
45%
Tavasz van. A nyár kezdete június 20. Jó reggelt kívánok! Egyébként még meleg sem volt. 25 fok az semmi. A meleg 32 foknál kezdődik. A legistenkirályabb évszak. Mindent ilyenkor lehet csinálni. Motorozni, kajakozni, repülőnapokra járni, kempingezni.
2024. jún. 8. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!