Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmenjek egy olyan interjúra...

Elmenjek egy olyan interjúra cigány létemre ahol csak magyar dolgoznak, vagy óvjam meg magam egy csalódástól?

Figyelt kérdés

Megnéztem facebookon őket, vannak csoportképek, több városban is ott vannak de roma nincs köztük.

Pedig szerintem egyértelmű, hogy az vagyok, látszik az önéletrajz képemben. Szerintem a tapasztalataim miatt hívtak be, és úgy vannak vele megnéznek mennyire látszik rajtam, de azokon a helyeken ahol eddig dolgoztam, voltak mások is romák.

Nem tudom elmenjek e..félek a csalódástól. Kicsit barnultam is mert nyár van. Félek, hogy nem vesznek fel mert roma vagyok. Félnék oda menni is, hogy "Jó napot kívánok, xy vagyok interjúra jöttem"

24 éves vagyok.

jún. 6. 11:16
A kérdező szavazást indított:
Próba szerencse, menjek
Engedjem el
36 szavazat
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

Eddig sehol nem volt probléma amúgy hogy roma vagyok, de azt hozzateszem hogy eddig 1 hely volt ahol én voltam ez egyedüli roma.

Nagyon normális roma vagyok, ha hófehér lennék nem is lehetne megmondani hogy roma vagyok. Nem vagyok barna, de fehér sem.

jún. 6. 11:17
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha behívtak akkor érdemes elmenni, ha szeretnél ott dolgozni.
jún. 6. 11:18
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Menj be, es kesz. Mit veszitesz ? Nem vesznek fel ? Akkor mi van ? Összedől a vilag ? Keresel mas helyet
jún. 6. 11:24
 4/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem is kérdés, hogy menj be! Sok sikert!
jún. 6. 11:35
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Menj be! Majd írd meg, hogy sikerült!
jún. 6. 11:42
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenképpen menj be!
jún. 6. 12:09
 7/27 anonim ***** válasza:
91%
Menj el, vesztenivalód semmiképp sincs.
jún. 6. 12:12
 8/27 Metionin ***** válasza:
100%
Persze, hogy menj be. Ha az önéletrajzod alapján behívtak, akkor annak oka van és nem az, hogy élőben le akarják csekkolni a bőröd színét, főleg hogy itt a nyár és az emberek nagy része amúgy is barna.
jún. 6. 12:14
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze, menj csak be! Ha alkalmas vagy az állásra, és még nem töltötték be, fel fognak venni. Ha meg nem, azt is túl kell élni. Multicégek egyébként nem törődnek ezzel.
jún. 6. 12:15
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Menj be, legfeljebb nem vesznek föl. Ennél rosszabb nem fog történni szerintem.
jún. 6. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!