Elmenjek egy olyan interjúra cigány létemre ahol csak magyar dolgoznak, vagy óvjam meg magam egy csalódástól?
Megnéztem facebookon őket, vannak csoportképek, több városban is ott vannak de roma nincs köztük.
Pedig szerintem egyértelmű, hogy az vagyok, látszik az önéletrajz képemben. Szerintem a tapasztalataim miatt hívtak be, és úgy vannak vele megnéznek mennyire látszik rajtam, de azokon a helyeken ahol eddig dolgoztam, voltak mások is romák.
Nem tudom elmenjek e..félek a csalódástól. Kicsit barnultam is mert nyár van. Félek, hogy nem vesznek fel mert roma vagyok. Félnék oda menni is, hogy "Jó napot kívánok, xy vagyok interjúra jöttem"
24 éves vagyok.
Menj el ha behívnak, kapsz egy esélyt, használd ki. Legalább te ne nézd le saját magad.
"úgy vannak vele megnéznek mennyire látszik rajtam"
Hallod, pont leszarják. Mivelhogy 24 éves vagy, gondolom még nincs olyan nagy munkatapasztalatod. Nem az fogja eldönteni, hogy felvesznek-e, hogy kicsit vagy barna vagy nagyon... Ha esetleg idióta lennél akkor lehetnél te hófehérke is, akkor is ki fognak rúgni. Ha meg normális vagy miért rúgnának ki?
A cég ahol dolgozom egy olyan megyében van ami nem a "tipikusan cigányos" 4 nagy megyénk. Mégis van a 300 fős cégnél legalább 3 cigány mérnök, továbbá vezető beosztásban is van cigány, és mindegyik teljesen normális.
Ne foglalkozz ezzel, hogy ki mit gondol rólad, csak adj meg magadnak minden lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!