Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmenjek egy olyan interjúra...

Elmenjek egy olyan interjúra cigány létemre ahol csak magyar dolgoznak, vagy óvjam meg magam egy csalódástól?

Figyelt kérdés

Megnéztem facebookon őket, vannak csoportképek, több városban is ott vannak de roma nincs köztük.

Pedig szerintem egyértelmű, hogy az vagyok, látszik az önéletrajz képemben. Szerintem a tapasztalataim miatt hívtak be, és úgy vannak vele megnéznek mennyire látszik rajtam, de azokon a helyeken ahol eddig dolgoztam, voltak mások is romák.

Nem tudom elmenjek e..félek a csalódástól. Kicsit barnultam is mert nyár van. Félek, hogy nem vesznek fel mert roma vagyok. Félnék oda menni is, hogy "Jó napot kívánok, xy vagyok interjúra jöttem"

24 éves vagyok.

jún. 6. 11:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Megvolt az interjú? Mesélj mi volt?
jún. 17. 08:29
 22/27 anonim ***** válasza:

Menj el ha behívnak, kapsz egy esélyt, használd ki. Legalább te ne nézd le saját magad.

"úgy vannak vele megnéznek mennyire látszik rajtam"

Hallod, pont leszarják. Mivelhogy 24 éves vagy, gondolom még nincs olyan nagy munkatapasztalatod. Nem az fogja eldönteni, hogy felvesznek-e, hogy kicsit vagy barna vagy nagyon... Ha esetleg idióta lennél akkor lehetnél te hófehérke is, akkor is ki fognak rúgni. Ha meg normális vagy miért rúgnának ki?

A cég ahol dolgozom egy olyan megyében van ami nem a "tipikusan cigányos" 4 nagy megyénk. Mégis van a 300 fős cégnél legalább 3 cigány mérnök, továbbá vezető beosztásban is van cigány, és mindegyik teljesen normális.

Ne foglalkozz ezzel, hogy ki mit gondol rólad, csak adj meg magadnak minden lehetőséget.

jún. 19. 11:29
 23/27 anonim ***** válasza:
22-es vagyok. Eszembe jutott még egy dolog. Van a cégnél egy cigány lány aki sima gyári melós, de teljesen normális, olyan mint bárki más. Ő is gondolom stresszel ilyen dolgokon, hogy ő cigány, de ezért jobban dolgozik mint a magyarok, gondolom bizonyítani akar. Gyors, ügyes, nem sétálgat meló közben, a legrosszabb munkákat is rá lehet bízni. Nálunk most leépítés van, mint kb mindenhol... már kirúgtak 60 embert, de a csaj még ott van... de szerintem engem hamarabb fognak kirúgni mint őt, mert én elég sokat sétálgatok és nagy a pofám.
jún. 19. 12:08
 24/27 anonim ***** válasza:
Kérdező! Hogyan alakult a beszélgetés? Felvettek? Köszönöm, ha esetleg leírod! :))
jún. 30. 08:32
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha látják a fotód, esetleg a neved alapján is kikövetkeztetik a származásod és mégis behívnak, akkor nyilvánvaló, hogy pont leszarják. Szerintem ne ezen feszengj egy interjú előtt, hanem inkább koncentrálj arra, hogy jól teljesíts, és megnyerd őket.
júl. 17. 22:23
 26/27 anonim ***** válasza:
Na, sikerült?
júl. 25. 14:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem próbálta meg :(
júl. 26. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!