Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy másokat...

Miért van az, hogy másokat érettségivel felvesznek irodába dolgozni, míg engem nem?

Figyelt kérdés

Mindig is azt mondták rám, hogy értek a számítógépekhez, de én még csak esélyt sem kapok, hogy egyáltalán bizonyítsak. Még az ECDL-em is megvan. Most is a környékünkön lett egy új munkahely, ahová szinte mindenkit felvettek, aki itt él, csak engem nem. Nekem levélben csak sok sikert kívántak az álláskereséshez, hát köszönöm, kitörölhetem vele a fenekem. Nekem jut a szar munkahely, pl. egy bolt, gondozás stb. míg más meg érettségivel az irodában vergődik.

Egy ismerősöm mesélte, hogy ő esélyes volt arra, hogy boltba felvegyék dolgozni, de aztán szóltak neki erről az új munkahelyről, de őt szintén semmi nélkül, érettségivel felvették egy jó irodai munkahelyre. A munka biztos nem fogja őt megölni.

2024. jún. 5. 11:07
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Meg tudok egy másik ismerősömről is, akinek diplomája van, ide is szólt volna a diplomája, aztán őt meg még se vették fel.
2024. jún. 5. 11:26
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Itt random idegenek nem fogják tudni neked megmondani hogy xy munkáltató miért az egyik jelöltet választotta, miért nem a másikat. Ezt csak a munkáltató tudja.

Felesleges köröket futsz ezzel.

2024. jún. 5. 11:28
 13/34 anonim ***** válasza:
57%
Haver/rokon/ismerős benyomja őket.
2024. jún. 5. 11:28
 14/34 A kérdező kommentje:
Vagy mondanom kellett volna, hogy én nem tudok 0 forintból megélni, és mindenféleképpen kellene ez a munka? Na mindegy, ritka szerencsétlen egy lúzer vagyok.
2024. jún. 5. 11:30
 15/34 A kérdező kommentje:
Könyörögnöm kellett volna, hogy vegyenek fel?
2024. jún. 5. 11:30
 16/34 anonim ***** válasza:
96%
Nem csak "ez a munka" létezik.
2024. jún. 5. 11:32
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kérdésedre válasz, de szerintem ez a legjobb tanács amit adhatok.

Ne azon rúgozz, hogy mi miért nem sikerült a múltba.

Koncentrálj arra, hogy mit kéne csinálni hogy sikerüljenek a dolgok a jövőbe.

2024. jún. 5. 11:33
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer jelentkeztem egy állásra, de meggondoltam magam, és lemondtam az állásinterjút. Már régen elfelejtettem az egészet, amikor kaptam a cégtől egy levelet. Az állt benne, hogy nagyra értékelik a felkészültségemet, de nem engem választottak. A közelükben sem voltam. Ennyit a munkavállaló kiválasztásáról.
2024. jún. 5. 11:38
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyban függ a személyiségedtől is.
2024. jún. 5. 11:39
 20/34 A kérdező kommentje:
Itt a környéken ez lett volna a legjobb hely. Persze, hogy ez az ismerős is röhög a markába, hogy bolti robotolás helyett, egy irodában fog ülni.
2024. jún. 5. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!