Miért van az, hogy másokat érettségivel felvesznek irodába dolgozni, míg engem nem?
Mindig is azt mondták rám, hogy értek a számítógépekhez, de én még csak esélyt sem kapok, hogy egyáltalán bizonyítsak. Még az ECDL-em is megvan. Most is a környékünkön lett egy új munkahely, ahová szinte mindenkit felvettek, aki itt él, csak engem nem. Nekem levélben csak sok sikert kívántak az álláskereséshez, hát köszönöm, kitörölhetem vele a fenekem. Nekem jut a szar munkahely, pl. egy bolt, gondozás stb. míg más meg érettségivel az irodában vergődik.
Egy ismerősöm mesélte, hogy ő esélyes volt arra, hogy boltba felvegyék dolgozni, de aztán szóltak neki erről az új munkahelyről, de őt szintén semmi nélkül, érettségivel felvették egy jó irodai munkahelyre. A munka biztos nem fogja őt megölni.
Itt random idegenek nem fogják tudni neked megmondani hogy xy munkáltató miért az egyik jelöltet választotta, miért nem a másikat. Ezt csak a munkáltató tudja.
Felesleges köröket futsz ezzel.
Nem a kérdésedre válasz, de szerintem ez a legjobb tanács amit adhatok.
Ne azon rúgozz, hogy mi miért nem sikerült a múltba.
Koncentrálj arra, hogy mit kéne csinálni hogy sikerüljenek a dolgok a jövőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!