11/18 anonim válasza:
Dehogy, még csak most kezdődik a felnőtt életed. Majd térjünk vissza a kérdésre 40 év múlva, bár még akkor is csak 70 leszel, ami a 80-90-hez még fiatal.
12/18 anonim válasza:
11. Te valami nagyon kortalan, optimista ember lehetsz! :)
13/18 anonim válasza:
Pont nem vagyok optimista. De azért amikor 30 évesek temetik magukat, azt túlzásnak érzem. Még legalább 30 évig dolgoznod kell.
14/18 anonim válasza:
#1 "ha azt írjuk, hogy nem, akkor elhiszed és kezdesz végre magaddal valamit?"
Nekem nem úgy tűnik, kb. hetente kiírja ugyanezt...
15/18 anonim válasza:
13 kösz,hogy emlékeztetsz rá. Magunktól is tudjuk.
16/18 anonim válasza:
Jelentsétek is a kérdéseit. Amíg kap 15 választ minden alkalommal, nem fogja abbahagyni, mert megkapja a figyelmet amire vágyik.
17/18 anonim válasza:
11 a legtöbb magyar nem él addig barátom :D
18/18 anonim válasza:
#17 de, Magyarországon a várható élettartam 74 év, és a cigányok hamarabb halnak, tehát a magyarok még ennél is tovább élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!