Tudtok,olyan önkéntes munkát ahol online lelkitanácsadást lehet végezni bárhonnan és szívesen fogadják azon személyeket akik tanácsadást végeztek?
Figyelt kérdés
Milyen egyesülettel lehet felvenni a kapcsolatot ezügyben?2024. jún. 3. 09:04
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Én úgy éreztem már a kérdés olvasásakor, hogy még neked is van bőven miben segíteni.
Az előző kérdésed belinkelése még jobban megerősítette ezt.
Eleve, a megfelelő képzésekkel, saját élményen alapuló önismerettel te magad tudsz indítani vállalkozást a segítő szakmában, amiért jogosan pénzt is kérhetnél.
Social média felületek tömkelege áll rendelkezésre. Készítesz egy promóciós videót, felsorolod a kompetenciáidat, hogy miben tudsz segíteni, tarthatsz workshopokat is alacsony létszámú csoportoknak is akár. De egyénileg videóban is lehet konzultiálni.
Miért csak online? Mert valójában te félsz az emberektől, nem mersz face to face, testbeszéd alapján kooperálni, mert nem tudsz. Igaz?
3/6 anonim válasza:
Egyensúly Mentálhigiénés Egyesület Pápa. Ők önkéntes lelkisegélyeseket keresnek, ingyenes képzéssel. Facebookon megtalálod őket, ott van telefonszám, e-mail cím. Jún. 15-ig lehet jelentkezni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki ezt a kérdést,hogy probléma legyen.Sok ember nem meri felvállalni magát nyilvánosan akik segítséget mernek kérni pl.egy bántalmazott személy írásban mer kérni segítséget egy szakembertől,mivel bántalmazzák én erre a munkakörre gondoltam konkrétan,ahol önkéntesen szívből tudok segíteni az embertársaimnak e-mailon,cheten keresztül anonim módon .Ha így érthető a válaszom.
2024. jún. 3. 09:36
5/6 anonim válasza:
Nyilván megvannak hozzá a megfelelő képesítéseid és csak anyagi korlátja van, hogy nem nyitsz saját praxist.
6/6 A kérdező kommentje:
Pasztorális tanácsadóként nem lehet nyitni saját praxist.Olyan érdekes nálunk a helyzet,hogy képzés van rá az egyetemi berkekben mesteri szinten.De a munkaügyi jegyzékben nincs,olyan munkakör,hogy pasztorális tanácsadó.
2024. jún. 3. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!