Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak olyan keresztnevek...

Vannak olyan keresztnevek amiktől a falra mászol?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, amelyek egyébként általánosságban elfogadott nevek (nem Hozéármándó vagy dzsézönsztetem), de valamiért mégis idegesítenek. Nekem pl: Arnold, Martin, Luca, Dorina
2024. jún. 1. 15:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Meg azon mosolygok, hogy már a becézett formák is anyakönyveztethetőek. El is képzelem a jövőben példaul a 45 éves Kovács Pannika bírónőt...
2024. jún. 1. 19:29
 22/25 anonim ***** válasza:
Nátán. Annyira áthallásos, hogy borzasztó. Ugyanígy a Teofil.
2024. jún. 1. 21:14
 23/25 anonim ***** válasza:
A most divatos nevek, mint Nátán, Noel, Nolen. Azon kívül a Nimród, Hunor, Álmos és hasonló nevek is valahogy furcsák nekem.
2024. jún. 1. 23:09
 24/25 anonim ***** válasza:

Hanna, Panna, Lili, Zoé, Kincső, Dorka

Noel, Kende, Bende-Bendegúz, Dezső, Rezső

2024. jún. 2. 01:07
 25/25 anonim ***** válasza:
50%

Nekem akkor nem tetszik egy név, ha fogyatékos hangzása van, vagy áthallok belőle valami olyan szót, aminek alapból nem túl kellemes a jelentése.

Fiú nevek: István (és minden becézése, főleg a Pista), Csaba (csiga), Tibor (vagyok, de hódítani akarok).

Női nevek: Dorottya (nekem a középső rotty szó veri ki a biztosítékot), Rebeka (ribike), Kinga (Kanga).

2024. jún. 2. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!