21/28 anonim válasza:
Én semmire nem sajnálom, de nem azt jelenti, hogy minden hülyeségre költök. Ha akarok valamit, akkor megveszem, mert szerencsére megtehetem. Sajnálni nem sajnálom, de pl most nem veszek 1-2 millióért új gépet, annyival nem dobna a mostani élményemen. Nem szoktam drága ruhákat venni, egyedül a cipőben vannak elég komoly elvárásaim, mivel erősen lépek, ezért egyszerű fekete airmax-okat hordok csak. Egy pólóra nem költenék 20-30 ezret, de egy cipőre akár 70-80-at is, HA nincs jobb árban olyan amilyet szeretnék. Amim van általában vigyázok rá, de vannak dolgok amik elhasználódnak, tönkremennek, ha kell új, akkor veszek.
22/28 anonim válasza:
Semmire sem sajnálom, gazdag vagyok.
23/28 Szolovjov válasza:
Repülés és a motorjaim. A drága MZ-k.
24/28 anonim válasza:
21 Az airmax-eket aki hordja, nekik nem szoktak térd meg egyéb problémái lenni? Vagy nem tudom hány év tapasztalat van az airmaxel.
Valahol olvastam hogy a rugózás miatt kicsit megterhelőbb a láb ízületeknek, de a gerincnek jó, vagy valami hasonló.
26/28 anonim válasza:
22 Jaj de jó, akkor vásárolj nálam tudok termékeket neked drágán adni, neked úgyis mindegy.
27/28 anonim válasza:
Egyrészről amire muszáj egészséges táplálkozáshoz és egyben főtt ételekhez, másrészről évente több belföldi üdüléshez. Bár az egészséges táplálkozást így sem viszem túlzásba és kevés gyümölcsöt eszek, inkább főtt ételekből eszek zöldségeket.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!