1/28 anonim válasza:
Egészségmegőrzés (gyümölcs, zöldség, vitaminok, étrend kiegészítők)
Utazás
3/28 anonim válasza:
családtagjaim, minőségi étel, sport, állataim
4/28 anonim válasza:
Nincs olyan. Mindenre sajnálom.
5/28 anonim válasza:
A feleségem gépkocsijának a karbantartására. Ketten használjuk, járunk vele, de még soha nem hagyott minket cserben a kocsi, mert "van gazdája". Ennek viszont ára van.
6/28 anonim válasza:
Lottó. Egy bizonyos maximum összeget költök rá havonta, ami elég sok, 20-30 ezer ft. Lehetne kismillió másra költenem azt a pénzt, vannak vágyaim, hogy miket szeretnék venni, de hogy őszinte legyek, nagyobbra tartom követni a vágyamat, hogy szabaduljak a "rabszolgamunkából". Eljutottam arra a szinte, hogy ha a kutyáim nem lennének, akik iránt felelősséggel vagyok, inkább végeznék magammal. Szóval a legkevésbé sem sajnálom magamtól a lehetőséget, sem pedig ezt az összeget, még ha semmit sem nyerek is.
7/28 anonim válasza:
Kaja, szórakozás, hobbik, lego, utazások. Egyikre sem szórom két kézzel, nincs is miből. De ezek azok a dolgok, amikből nem adok lentebb egy bizonyos szintnél.
8/28 Metionin válasza:
Egészség (sport, vitamin, szűrővizsgálat, de nekem ide tartozik a bőrápolás, a hajápolás is), testmódosítás ami nem rendszeres de ha akarok egy tetkót vagy piercinget vagy akár a színes hajamat nézem, akkor a számomra legjobb szakembert keresem meg vagy ha én csinálom, a legjobb alapanyagot. Illetve háziállataim ellátása, egészsége.
10/28 anonim válasza:
Gyerekem, nagyjából komfortos környezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!