Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van olyan dolog, amit nem...

Van olyan dolog, amit nem vettél meg korábban, és még most is sajnálod? Mi ez? És miért kellett volna megvenni?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 26. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincsen.
2023. ápr. 26. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bitcoin, mikor átlépte az ezer dollárt. Az gondoltam, hogy de drága. Na, akkor kellett volna belőle betankolni.
2023. ápr. 26. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Nincs. Nyilván befektetések vannak, amik kapcsán anno nem gondoltam jó ötletnek, és mégis bejött, de ezen keseregni kb. annyi értelme van, mint azon, hogy oh, ha tudtam volna, hogy ezek lesznek a nyertes lottószámok...
2023. ápr. 26. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Bitcoin 2011-ben.

Lakás 2015 körül.

Gyomortükrözés magánban, hagynom kellett volna az államival szórakozást és időben kivizsgáltatni.

2023. ápr. 26. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

BTC szintén.

Autó, néha úgy érzem, hogy telek helyett meg kellett volna venni amit éppen találtam akkor.

2023. ápr. 26. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Lakást vehettem volna régebben. Amúgy semmi
2023. ápr. 26. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!