Ha választhatnál,melyik hónapban halnál meg?
Figyelt kérdés
És miért?2024. máj. 30. 20:25
1/19 A kérdező kommentje:
Esetleg azt is leírhatod hogy mi által.
2024. máj. 30. 20:26
2/19 anonim válasza:
En a sziriusz honapban. Mert olyan nincs is.
3/19 anonim válasza:
Május elején, 100 éves koromban, szívrohamban miközben döngetem az asszonyt.
4/19 anonim válasza:
Leginkább soha, de nem tudom, talán februárban, mert akkor legalább megéltem az uccsó karácsonyom (szeretem a hangulatot), januárban van a tesóm szülinapja, szóval azt ne rontsuk el, februárban nincs semmi érdekes.
5/19 anonim válasza:
Mindegy, csak az elején, hogy feleslegesen ne dolgozzam már le a teljes hónapot.
8/19 anonim válasza:
Június 01.
Tökéletes lenne. Akkor már csak 26 órát kell kibírnom.
9/19 anonim válasza:
Április elsején. Aztán másnap közlik velem, hogy csak tréfa volt mehetek vissza!
10/19 anonim válasza:
Nem akarok választani, de ha a temetésbe belegondolunk, az egyik évszakban sem előnyös.
Nyáron a 35-40 fokban feketében végigállni a napon a szertartást. Van temető, ahol egy fa sincs, hogy kicsit lehúzódj az árnyékba.
Ősszel vagy tavasszal amikor az esőtől latyakos úton kell mész a sírhoz.
Télen meg amikor a minuszban fagyoskodsz, esetleg a jeges úton korcsolyázol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!