Szerintetek le lehet így élni még 20-30 évet? 30F
Figyelt kérdés
Nincsen életcélom, hétfőtől péntekig eljárok dolgozni muszájból, nem érdekel amit csinálok, nem is keresek jól, a munkatársaimmal se tartom a kapcsolatot munkaidőn kívül...az a legnagyobb baj hogy nincs is olyan szakma, foglalkozás ami érdekelne. Nem szoktam eljárni sehova, maximum boltba megyek, nincsenek barátaim, akik voltak, velük se tartom a kapcsolatot. Nem értek semmihez, sok alapvető dologhoz sem, és nincs is motivációm a fejlődésre. Valószínűleg abból a negatív tapasztalatból ered ez hogy eddigi életem során bármihez fogtam, mindig rosszul jöttem ki belőle. Szerintem ez a sorsom, szerencsétlennek születtem, gyerekkorom óta ilyen vagyok hogy minden rosszul alakult számomra pl. elvált szülők, rossz anyagi helyzet, félénkség, gyávaság, fizikai gyengeség, ügyetlenség, rossz fizikai adottságok, lassú felfogás stb stb. Évek óta úgy élek mint egy zombi, nem érdekel semmi, reggel elvánszorgok a munkahelyre, ott teszek veszek ha muszáj beszélgetek, aztán hazajövök, eszek, fekszek, netezek, olvasok, tv-t nézek.2024. máj. 29. 21:53
11/12 anonim válasza:
Ha találkoznál velem, akkor igen 😇
12/12 anonim válasza:
Mi az, hogy fejlodni? Minek, hova? Mert az omlik a kozossegi szutyokbol? Ha nem nyomorogsz, akkor csak jol kell erezni magad. Emberekkel jonni-menni, egyedul elvezni a sajat tarsasagod. En egy idoben japan szamrejtvenyekkel, pl suguru futoshiki, nagyon elvoltam. Maskor fenykepeztem sima automata geppel tematikus fotokat, kulonbozo csoportokba toltottem oket. No letemre tarskereso app-eken erotikus dolgokat hajtottam. Olvastam. Kepzeletbeli japan korutat terveztem. Palackertet csinaltam. A seggem feszesitettem.
A lottozos manussal iszonyu jokat beszelgettem. Vegtelen dolog.
De. Ha depresszios vagy, lehet, hogy orvos es atmenetileg egy antidepresszans kell. Attol pedig mas szemmel fogod latni ugyanazt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!