Mit lehet tenni ezzel az emberszabásúval?
Szóval valamikor 2017ben még volt 1 eset amibe belerángattak hogy állítólag én felakasztottam 1 kutyát.... mivaaaaannnn? Volt is balhé mire kiderült hogy rám kente valamelyik jóakaratú volt iskolatársam.
Telt múlt az idő és itt a városban többször összefutottam már egy véglénnyel aki ha úton útfélen meglát akkor ez miatt beszólogat.
A mai nap:
Megyek hazafelé a földutakon, az út bal szélén mivel járda nincs, amúgy is gyér a forgalom.... egyszercsak a hátam mögül 1 kocsi majdnem elcsap és ez a b@rom ordibál kifelé hogy: te büdös kutya, elvágom a t0rk0d!!!
Múltkor amikor anyám szeme láttára lapáttal fenyegetett meg, nem mertem nekimenni mert valószínűleg én a börtönbe ő meg a koporsóban köt ki.
Igazából nem merek fellépni vele szemben mert a végén én ütném meg a bokám.... a kocsiból is kirángattam volna legszívesebben ma, dehát....
Valami egyéb ötlet? Beszélni nem lehet vele mert az iqja a 0-át verdesi alulról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!