Mit csinaljak most?
Szerintem nagyon ossze vissza fogom irni, mert tul sok minden van a fejembe, de megprobalom erthetoen leirni.
Tehat, falusi vagyok, mindenki ismer mindenkit, szep vagy nem szep a 90%a c!gany, es nem a jo fajtabol, ami csak azert rossz az en reszemrol mert butak, es a problemamat nem tudnam veluk megbeszelni, mert hamarabb jonnenek nekem, minthogy tennenek barmit azellen amit most irni fogok
Februar ota mindenaldott hetkoznap verik a kaput a 7-8 osztalyosok, meg kopognak az ablakon mert aberraltak es azthiszik vicces kb 13 evesen ezzel szorakozni, ezzel en most mitcsinaljak?
Szeretnek kamerat tenni a hazra, de nalunk ez ugy van, hogy a hazeleje telibe a jarda mellett van, nincs kerites, es eleg nagy haz, maganszemelykent felszerelhetek kamerat igyis, hogy igazabol nekem az kell, hogy a jarda latszodjon ? Es egyaltalan feltudnam ezeket a gyerekeket jelenteni? Tenyleg fogalmamsincs mit tudnek ezzel a helyzettel kezdeni
Hivatalosan nem nézhet a kamera közterületre. Ha nem direktben veszed a járdát, de pont belelóg a képbe, azt szokták hagyni azért.
Én csak telefonálnék a rendőrségre, ki kell küldjenek járőrt hivatalosan. Sajnos van, hogy le se tojják. Ha van szokott időpont, mikor mennek a gyerekek zörögni, akkor azt érdemes közölni a rendőrséggel. Illetve azt is érdemes említeni, hogy ez már tulajdonképpen károkozás, hiszen szétcseszték a kilincset.
Egyébként miért piszkálnak téged a gyerekek? Összezörrentél velük?
A helyedben én sem állnék beléjük, a gyerekeket sem meszelném el annyira.
Sose lehet tudni hogy hányan jönnek rád másnap, meg ki tudja mikkel.
#7 igen, enis ettol felek, akkoris ha gaz
Csak nem akartam oda irni, h nem akarok megszurkalva lenni masnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!