Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinaljak most?

Mit csinaljak most?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon ossze vissza fogom irni, mert tul sok minden van a fejembe, de megprobalom erthetoen leirni.

Tehat, falusi vagyok, mindenki ismer mindenkit, szep vagy nem szep a 90%a c!gany, es nem a jo fajtabol, ami csak azert rossz az en reszemrol mert butak, es a problemamat nem tudnam veluk megbeszelni, mert hamarabb jonnenek nekem, minthogy tennenek barmit azellen amit most irni fogok

Februar ota mindenaldott hetkoznap verik a kaput a 7-8 osztalyosok, meg kopognak az ablakon mert aberraltak es azthiszik vicces kb 13 evesen ezzel szorakozni, ezzel en most mitcsinaljak?

Szeretnek kamerat tenni a hazra, de nalunk ez ugy van, hogy a hazeleje telibe a jarda mellett van, nincs kerites, es eleg nagy haz, maganszemelykent felszerelhetek kamerat igyis, hogy igazabol nekem az kell, hogy a jarda latszodjon ? Es egyaltalan feltudnam ezeket a gyerekeket jelenteni? Tenyleg fogalmamsincs mit tudnek ezzel a helyzettel kezdeni

2024. máj. 27. 15:00
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Es igazabol mar lett szolva rajuk, de azt veszem eszre, hogy emiatt egyre durvabban pukkan a kapu, es igazabol ez mar odaig fajult, hogy kilazult a nyelve az ajtonak, masreszt azert sincsenek meg feljelentve, mert ugyis letagadnak, a rendor meg gondolom bizonyitekhianyaban le se szarna az egeszet
2024. máj. 27. 15:04
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Hívjál rendőrt könyörgök, aki ennyire nem tud kiállni magáért az meg is érdemli ezt.
2024. máj. 27. 15:05
 3/11 anonim ***** válasza:
És mit akarsz a kamerával? Feljelented őlet?
2024. máj. 27. 15:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Hat tenyleg eleg puhany vagyok, sosem szerettem a konfliktust, egyebkent a kamerat azert szeretnem, hogy legyen rola bizonyitek, mert eleg kellemetlenul erintene ha nem tortenne semmi, mert nincs mivel bizonyitani
2024. máj. 27. 15:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Költözz el másik faluba, de ne a szonszéd faluba, messzebb.
2024. máj. 27. 15:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Hivatalosan nem nézhet a kamera közterületre. Ha nem direktben veszed a járdát, de pont belelóg a képbe, azt szokták hagyni azért.

Én csak telefonálnék a rendőrségre, ki kell küldjenek járőrt hivatalosan. Sajnos van, hogy le se tojják. Ha van szokott időpont, mikor mennek a gyerekek zörögni, akkor azt érdemes közölni a rendőrséggel. Illetve azt is érdemes említeni, hogy ez már tulajdonképpen károkozás, hiszen szétcseszték a kilincset.

Egyébként miért piszkálnak téged a gyerekek? Összezörrentél velük?

2024. máj. 27. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:

A helyedben én sem állnék beléjük, a gyerekeket sem meszelném el annyira.

Sose lehet tudni hogy hányan jönnek rád másnap, meg ki tudja mikkel.

2024. máj. 27. 16:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Tipikusan az az ember vagyok, aki eli a sajat kis vilagat, lese kakilva a tobbieket, tehat altalaban mindenkivel normalis vagyok, nem artottam egynek sem, par lanynak meg a nevet sem tudom, szoval engem is ez erdekel az egyik legjobban, h miert csinaljak. :/ tenyleg rossz felfogasom van, mert olyan szinten nem akarok belefolyni semmibe, hogy ezt is hagytam honapokig, de mar nagyon zavar. Remelem igazad lesz, es tenyleg kikuldenek valakit.
2024. máj. 27. 16:04
 9/11 A kérdező kommentje:

#7 igen, enis ettol felek, akkoris ha gaz

Csak nem akartam oda irni, h nem akarok megszurkalva lenni masnap

2024. máj. 27. 16:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha mindenki ismer nálatok mindenkit a faluban, akkor az nem játszik, hogy a szüleiknek ezt normális hangnemben jelzed? Vagy ennyire problémásak ők is, hogy nem reagálnának jól?
2024. máj. 27. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!