Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálja néhány lány?

Ezt miért csinálja néhány lány?

Figyelt kérdés

A hangsúly nem a "lány"-on van, csak náluk tapasztaltam általában ilyet.

Az miért van, hogy rám ír egy lány, és utána kb rögtön válaszolok neki, aztán 5-10 percenként válaszol? Miért ír rám valaki, ha utána nem képes hamar válaszolni?

2024. máj. 9. 22:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

örülj, hogy 5-10 percenként válaszol xdd én sajna sokszor napokig nem válaszolok embereknek, de általában az órákig nem válasz a minimum.

Az embernek dolga van, el van foglalva valamivel, fáradt, stb. Ezer oka lehet, ne vedd magadra. Sőt, az 5-10 perc tényleg még egészen jó.

de ez csak az én véleményem

2024. máj. 9. 22:19
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet igazad van :D
2024. máj. 9. 22:22
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
A helyedben örülnék hogy egyáltalán írnak neked lányok
2024. máj. 9. 22:24
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk kifejleszthetnéd magadban azt a tulajdonságot, amit türelemnek hívnak. Mert úgy tűnik eddig nem nagyon sikerült.
2024. máj. 9. 22:47
 5/19 anonim ***** válasza:
57%
Nem kell csetelni ,ha nem vevők rá. Nyilván nem ér rá,csak érdeklődött. Foglald el magad sporttal,olvasással például.
2024. máj. 10. 05:55
 6/19 anonim ***** válasza:
57%

mert beszél még vagy 10 másik fiúkával.

Csak ez a verzió eszükbe nem jut az itteni nőknek.

Mert a nők kedvesek, rendesek, hibátlanok....

Én amikor beszéltem normális csajokkal, egyből válaszoltak, reagáltak.

2024. máj. 10. 06:19
 7/19 anonim ***** válasza:
96%
Én ha kapok egy üzenetet nagyjából ennyi ideig pánikolok h mit válaszoljak. De még a barátnőimmel is. Szóval nem para szerintem.
2024. máj. 10. 07:33
 8/19 anonim ***** válasza:

Telefon hívás szokott lenni az azonnali válasz. Amennyiben tényleg elégedetlen, hogy beszélj valakivel, most azonnal, pl elkeveredtetetk valami formalmas helyen - meg kell csörgetni.

Üzenetet azért küld az ember, hogy majd ha látja az illetõ, válaszol.

Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy fontos neki, hanem hogy te tiszteled az idejét annyira, meg van egy normális önbecsülésed, hogy nem kreálsz problémát oda, ahol nincs.

Dolgozó felnőttként az is normális nálunk, hogy 3 óra múlva válaszolok a barátnőmnek. Pedig nagyon közel vagyunk egymáshoz, 7 éve együtt, idén lesz az esküvőnk.

Általában valami pitiáner dolog szokott lenni, ami miatt nem válaszol valaki pár percig, óráig.

Pl épp edz, és nem nézi a telefont. Vagy épp vásárol, és tele a keze. Vagy éppen a kádban ül, és a haját mossa.

2024. máj. 10. 09:34
 9/19 anonim ***** válasza:
*elengedhetetlen
2024. máj. 10. 09:34
 10/19 anonim ***** válasza:
17%

Nem akarok bunkó lenni, de nem értem, miért olyan 1 oldalas mellébeszélést írni, mint mondjuk a 8-as. Oké, néha bizonyára ilyen dolgok is történnek, de leggyakoribb ok egyszerűen az, hogy egy (30 alatti) nőt körbeugrálnak a férfiak.

Megteheti, hogy tőmondatokban 10 percenként irkál, úgyis lesz helyetted 30 másik, nem érdekli.

2024. máj. 10. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!