Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálja néhány lány?

Ezt miért csinálja néhány lány?

Figyelt kérdés

A hangsúly nem a "lány"-on van, csak náluk tapasztaltam általában ilyet.

Az miért van, hogy rám ír egy lány, és utána kb rögtön válaszolok neki, aztán 5-10 percenként válaszol? Miért ír rám valaki, ha utána nem képes hamar válaszolni?

2024. máj. 9. 22:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
azok a fiúk/férfiak, akiknek alapvető, hogy egy nő azért nem válaszol, mert 8 másik adonisszal chatel és nem tudják épp kinek válaszoljanak, azoknak fogalmuk sincs a nőkről és remélem, nem is kerülnek nők közelébe
2024. máj. 10. 10:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A pár másodperces tiktok videocskák miatt csökkent le ennyire az emberek türelme? 5-10 perc? Az lófsz.
2024. máj. 10. 11:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg csinál közben valamit. 5-10 perc szerintem kifejezetten jó.
2024. máj. 10. 11:01
 14/19 anonim ***** válasza:
16%

11:

Köszönjük a jókívánságokat, az értő olvasásra és logikára azért rágyúrhatnál.

Nem arról volt szó, hogy ÉPPEN ADONISZOKKAL beszél, te zseni, hanem a jelenségről, amit ugye érdemben nem is cáfoltál.

Egy 16-30 éves nő megteheti, hogy megváratja a férfiakat, nem kell összetörnie magát, mert lesz helyette 50 másik férfi.

2024. máj. 10. 11:20
 15/19 anonim ***** válasza:
93%

14, hidd el, bármilyen korban megválogatja az ember a partnereit.

Hogy ki hány évesen jó nő, szintén változik.

Vannak, akik 16-19 évesen pattanásos esetlen kamaszlányok akiket az anyjuk öltöztet a tesók levettet cuccaiból, aztán ahogy elkerülnek otthonról, kivirágzanak.

(Azt a pedofil incel hozzáállást most hagyjuk, hogy csak a kortól lesz valaki kívánatos, mert ez egy kis százalék agybaja)

Ha meg valaki megcsal, vagy kikosaraz, az nem azon fog múlni, hogy azonnal visszaír-e.

Sőt, ha valaki több vasat tart a tûzben, az inkább rá lesz függve a telóra, mint az, akinek csak van élete.

2024. máj. 10. 11:42
 16/19 anonim ***** válasza:
95%
Elképesztő, hogy azt hiszitek, annyi jó pasi van, hogy nem lehet választani. Budapesten van kb 3.
2024. máj. 10. 11:45
 17/19 anonim ***** válasza:
95%

#14, a legtöbb gyakorin kutatgató hímnemű egyed ebben a hitben van. De oké, akkor nézzük: 50 átlagos pasival beszél egyszerre egy nő? NEM. Nagyon kevés normális pasi van, a legtöbb nő örül, ha talál 1-et, nemhogy mondjuk egyszerre 5-öt...

Egyáltalán nem értem ezeket a pasikat, akik így gondolkoznak a nőkről. De tényleg, mintha nem ebben a világban élnének...

2024. máj. 10. 12:57
 18/19 anonim ***** válasza:
56%

17, szerintem az ilyen férfiak többet árulnak el magukról, mint az általános tényállásról.

*Nekik* szokványos, hogy egyszerre 30 csajnak teszi az agyát, meg összematchel kb bárkivel, aztán reméli, hogy a semleges, unalmas általános sziahogyvagyszépnapunkvanra nem ugranak rá.

*Nekik normális, hogy harminc felett tinilányok után mennek, mert nem fontos az, hogy legyen közös téma, csak hogy a partner manipulálható legyen, meg tapasztaltlan, mert ez az, amire még képesek.

*Nekik* az az első gondulatuk, hogy valaki mással elmegy a csaj, mert ők odadobnák a kapcsolatukat egy dugásért

2024. máj. 10. 14:20
 19/19 anonim ***** válasza:
82%

Két dolog.

Egyrészt az 5-10 perccel ti még jók vagytok. Elhiszem nem ideális, mert az ideális az lenne hogy azonnal válaszol, lévén nem levezelés hanem chat. És nekem is van olyan női partner aki ha mindketten ott vagyunk akkor egyből és normálisan visszaír. És normálisan tudunk is beszélgetni így, nem pedig mindenféle alibiző, ezernyi különböző helyen levő szétszórt időhúzáshoz kell asszisztáljak. Meg így tényleg leköti a beszélgetés, nem mindenféle azt se tudja mi van unalmas kényszerválaszokat ad, mintha vmi kómából lett volna visszarángatva fél percre amíg ott van épp... Hanem rendes és kölcsönösen érdeklődő, szórakoztató párbeszéd zajlik, írásos formában, megadva oda vissza a tiszteletet és figyelmet. Bármilyen hihetetlen, még a mai nap is létezik ilyen. Csak egyre ritkább.

Másik dolog, amit elvárnál kérdező ez annó még a 2000-es években pl teljesen alap dolog volt. Chateltetek és normális valós időben. Azóta kissé megváltozottt a világ, és ilyen téren szerintem nagyon nem az előnyére. Ezerfelé szétforgácsolódó figyelem és az ebből eredő figyelemzavar. Mindenféle felesleges zizegés, zaj, ezernyi felugráló színes ablakok, minden az emberek figyelméért verseng manapság. Plusz a teljesítménykényszer, túl sok vállalás, általános időhiány és mentális kimerültség. Nameg az ezernyi kis függőséget okozó csak 1-1 perces figyelemelcsesző felesleges alkalmazás. Plusz ugye a többi riválisod, mert az is tök alap lett sajnos hogy embereket felhőztetni és talonba tartani oké, ebből vannak aztán a rejtélyes eltünések meg amikor nem tudod mennyit kell majd várnod, 5 percet vagy épp órákat egy nyamvadt semmitmondó bocsi most mennem kell üzenetért. Meg persze az egész énközpontúság, tiszteletlenség, a másik csak eszköz hogy szórakoztasson de én nem akarok beletenni csak visszaírogatni tíz másiknak miközben azok tepernek értem.

Hogy mi a megoldás? Keress olyan embereket kérdező, akik hasonlóak mint te magad. Mert hiába mérgelődsz, nem lesz jobb másképp. Ha neked ez nem megfelelő hogy valaki 5-10 perc alatt válaszol (bár csak megerősíteni tudom ismét, ha következetesen és állandóan 5-10 perc, akkor ez már jónak számít manapság) akkor el kell köszönni, és olyat keresni aki egyből visszaír. Igaz, vele meg teljesen más problémák lesznek majd :) Nem könnyű manapság ez az online téma, nagyon nagyon nem...

2024. máj. 11. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.