Volt már veletek olyan hogy itt addig zaklatott titeket valaki amitől mar teljesen kikészültetek és nem tudtátok már kontrollálni a szituációt?
Magam sem értem hogy egy anonim beteg ember miért van rám ilyen hatással, de már aludni sem tudok tőle
Több mint fél éve összevesztem itt valakivel, jelentettem az összes posztját de nem tiltották ki.
Több üzenetet is küldött, ott tiltottam, de mindig csinál egy új profilt és arról zaklat.
Már a nevemet is levettem, de sokszor így is felismer és folyton cinikus megjegyzéseket tesz és azzal bánt tovább ami bajomat ide kiirtam…
Egy beteg egyértelműen komplexusos nárcisztikus görény, aki folyton nagyot akar mondani magáról, erre jöttem rá, akkor durvult be.
Ma reggel is küldte az üzenetet meg hazudgál rólam a fórumon, folyton rám fogja hogy én vagyok az aki kiírta ezt meg azt, ez a mániája.
Mindenét jelentem és mégsem tiltják.
Most lett belőle elegem, főleg hogy a személyes bajomon viccelődik amit kiirtam ide, ami nagyon rosszul esik….
Mit lehet ezzel kezdeni?
Kikészülni nem készültem, de voltak durva helyzetek.
Egyszer egy amúgy normális válaszra valaki annyira kiakadt, hogy rám zúdította a teljes tévképzeteit. engem elhordott minden lakástalan, csóró, tanulatlan prolinak, akinek se pénze, se nője.
Ezeket mondjuk nem tudom hogyan sikerült megállapítania gy válaszból ami nem ilyen témakörben volt :D
Majd elkezdett képeket küldözgetni, hogy fél milliós Macbookja van, a bankszámla kivonatáról képernyőképet, hogy van rajta 2-3 millió Forint, meg kitett a Macbookra 1-2 milliót KP-ban.
És azt írta, hogy mennyire megnézné most az irigy fejemet, hogy én ennyi pénzt még soha nem láttam egyben. Majd jött azzal, hogy a csoda szép barátnőjével éppen rajtam röhögnek.
Valószínűleg a valóság az lehetett, hogy az illető valami élettelen infós lehet, akinek látszólag van pénze, valójában meg valószínűleg se lakás, se barátnő. Meg amúgy is ki az aki milliókat tart otthon a párnája alatt vagy parlagon heverni a számláján? :D
Folytatom: a vicc az, hogy ha nagyon akartam volna, én is küldhettem volna képet a céges laptopomról, ami drágább mint egy Macbook, küldhettem volna hogy 10+ millióm van éppen a számlámon mert akkor álltam lakásvásárlás előtt és már a szerződést készítettük elő, stb.
De nem tettem, mert nem éreztem, hogy nekem bármit bizonyítanom kellene egy kényszerképzetes, beteg embernek.
Ami amúgy durva volt: Egyszer volt egy kérdező, tipikus "neki semmire nincs ideje" sírással.
Tudjátok az a fajta aki amúgy annyira nem tud magával mit kezdeni, hogy még a reggeli nagy WC-t meg fogmosást is a fontos napi feladatai közé emeli ki.
Addig fajult a dolog, hogy kiderült az illető évek óta az életét éli gyakorin. Több felhasználóról konkrét infókat tudott, többek között engem is emlegetett a korábbi (sok évvel az előtti) válaszaim, kéréseim alapján. Tudta hol lakom (városilag), hány testvérem van, mivel foglalkozom, mi a hobbim, stb...
Na az azért kicsit para volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!