Volt már veletek olyan hogy itt addig zaklatott titeket valaki amitől mar teljesen kikészültetek és nem tudtátok már kontrollálni a szituációt?
Magam sem értem hogy egy anonim beteg ember miért van rám ilyen hatással, de már aludni sem tudok tőle
Több mint fél éve összevesztem itt valakivel, jelentettem az összes posztját de nem tiltották ki.
Több üzenetet is küldött, ott tiltottam, de mindig csinál egy új profilt és arról zaklat.
Már a nevemet is levettem, de sokszor így is felismer és folyton cinikus megjegyzéseket tesz és azzal bánt tovább ami bajomat ide kiirtam…
Egy beteg egyértelműen komplexusos nárcisztikus görény, aki folyton nagyot akar mondani magáról, erre jöttem rá, akkor durvult be.
Ma reggel is küldte az üzenetet meg hazudgál rólam a fórumon, folyton rám fogja hogy én vagyok az aki kiírta ezt meg azt, ez a mániája.
Mindenét jelentem és mégsem tiltják.
Most lett belőle elegem, főleg hogy a személyes bajomon viccelődik amit kiirtam ide, ami nagyon rosszul esik….
Mit lehet ezzel kezdeni?
Nem kell belépni az oldalra, ennyi...
Ezzel tudod a legjobban idegesíteni.
"hazudgál" uh.... 😣
Helyesen: hazudozik
Hát figyelj, én itt 6 opciót látok, szerintem ezek közül bármelyik megoldás jó, pontokba is szedtem:
a; Megmondod neki szépen, hogy legyen szíves ne írjon többet, mert sok neked, zavar téged vagy nem érsz rá, elfoglalt vagy.
b; Csúnyán kiosztod őt, hogy hagyja abba!
c; Nem írsz vissza neki semmit, nem reagálsz, nem válaszolsz az üzeneteire, így egy idő után magától le fog kopni rólad.
d; Egyszerűen letiltod az üzeneteit, így nem fogod megkapni az üzeneteket, akkor sem, ha ír neked.
e; Írsz a modiknak.
f; Törlöd a regisztrációdat.
Több megoldási lehetőséged van:
- Minden fiókját jelented a moderátoroknak, előbb-utóbb elkezdik tiltani és majd megunja a visszaregisztrálást. De ne a normális kérdéseit és válaszait jelentgesd, ami nem sérti a szabályzatot azt nem fogják törölni.
- Új fiókot regisztrálsz, mert csak a felhasználónevedet ismeri és ez kell a küldéshez. Ha nem tud többet elérni azon a néven, akkor üzenetet sem tud küldeni. A jövőbeli kérdéseidet és válaszodat nem beazonosítható módon írod ki. Ha ezek ellenére is ír neked, nem válaszolsz rá és ismét lehet jelenteni.
- Indokolt esetben a moderátorok átírják a felhasználónevet kérésre. Egy zaklató akár lehet ilyen kivétel, hacsak nem ők is azt tanácsolják hogy regisztrálj be másik fiókot.
- Rendőrségi feljelentést teszel, bőven kimeríti a zaklatást amit csinál és elő fogják (akár elő tudják) érte venni.
8 ezen van a rengeteg válaszom, sok uzenetem normális emberekkel…
Egy beteg miatt veszítsem el?
Hogy kellene tiltatni az ilyet az oldalról? És a modik miért nem tiltják mikor jelentettem az összes válaszát?
13 remelem ez lesz a legnagyobb bajod ma tényleg
Uhhhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!