Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan hogy...

Volt már veletek olyan hogy itt addig zaklatott titeket valaki amitől mar teljesen kikészültetek és nem tudtátok már kontrollálni a szituációt?

Figyelt kérdés

Magam sem értem hogy egy anonim beteg ember miért van rám ilyen hatással, de már aludni sem tudok tőle

Több mint fél éve összevesztem itt valakivel, jelentettem az összes posztját de nem tiltották ki.

Több üzenetet is küldött, ott tiltottam, de mindig csinál egy új profilt és arról zaklat.

Már a nevemet is levettem, de sokszor így is felismer és folyton cinikus megjegyzéseket tesz és azzal bánt tovább ami bajomat ide kiirtam…

Egy beteg egyértelműen komplexusos nárcisztikus görény, aki folyton nagyot akar mondani magáról, erre jöttem rá, akkor durvult be.

Ma reggel is küldte az üzenetet meg hazudgál rólam a fórumon, folyton rám fogja hogy én vagyok az aki kiírta ezt meg azt, ez a mániája.

Mindenét jelentem és mégsem tiltják.

Most lett belőle elegem, főleg hogy a személyes bajomon viccelődik amit kiirtam ide, ami nagyon rosszul esik….

Mit lehet ezzel kezdeni?

máj. 24. 12:14
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

15

; Csúnyán kiosztod őt, hogy hagyja abba!

Ez mar megvolt, azóta kattant be igazán…

Már rég tiltaniuk kellett volna a modiknak…

máj. 24. 13:04
 22/36 anonim ***** válasza:
84%

18 Persze, nagyon rákattantál az oldalra és véresen komolyan veszed.

Én szórakozásból járok ide, nem hiszem, hogy valaki ki tudna csinálni annyira, hogy kérdést kelljen kiírnom ...

máj. 24. 13:05
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
21# Trágár üzenetekkel is bombáz, sérteget is téged? Mert akkor tényleg kattos lehet..
máj. 24. 13:07
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Voltak akik bepróbálkoztak nálam privátban, nagyon ocsmány stílusban. Még mielőtt tiltottam volna, elmentettem az irományát, majd e-mailben küldtem el a GYK kapcsolattartási címére (az oldal alján megtalálható). Kaptam is utána visszajelzést, hogy kitiltották. Nem egy ilyen volt. Odáig még véletlenül sem jutnék soha, hogy ilyen kretén alak miatt ne tudjak aludni. Aki nem volt ocsmány, csak zavart, azt meg simán tiltottam. Ha új profilról írt, akkor azt is. Nem kell elviselned azt, amit nem akarsz.
máj. 24. 13:07
 25/36 A kérdező kommentje:

Köszi a sok tanácsot, kicsit félreértett mindeki.

Én inkább az érzelmi részére lettem volna kiváncsi hogy mit kezdjek ezzel, mikor már annyira szemelyeskedik hogy szó szerint gyűlölöm és ma reggel már aludni sem tudtam miatta….

Természetesen rendőrségre nem akarok menni, ez egy gyökér, sosem tudja meg hogy ki vagyok, csak ilyen irritáciot meg nem éreztem anonim ember iránt…

Az üzeneteit nem olvasom, ma megint irt reggel hozzászólást és elküldte egy másik kérdés alatt hogy tudja hogy ez megint én vagyok miközben nem is…

Teljesen beteg.

Ha írnék e-mailt, vajon tiltanak végleg?

máj. 24. 13:10
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor hajrá!

Várom a címemet, ide is kiírhatod.

Ne csak a szád járjon..

máj. 24. 13:11
 27/36 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy én is irtam már nemi egyszer egy csúnya káromkodos üzenetet amiben megmondtam neki hogy tudom hogy miért ilyen komplexusos, ha e-mail alapján is lehet tiltatni akkor inkább hagyom mert amiatt meg lehet engem tiltanának…. Azt meg nem akarom mert kell nekem ez az oldal.
máj. 24. 13:13
 28/36 anonim ***** válasza:
20%
Volt mikor én sem éppen szépen válaszoltam, mindent átküldtem az e-mailben (úgyis látnak mindent az oldal kezelői a felhasználókról, attól, hogy nem e-mailt írsz). Természetesen nem csak az ominózus hozzászólásokat, üzeneteket csatoltam, hanem az e-mailben pontosan le is írtam, hogy mi a gondom, azt is bevállaltam, hogy tudom, én sem mindig válaszoltam túl szépen, de ha elolvassák a hozzám írtakat, akkor talán megértik. Megértették. Én még itt vagyok, a zaklatók meg nincsenek. Vagy legalábbis engem már nem találnak meg, mert tudják, hogy nem érdemes. Az előbb néztem az üzeneteimnél, 19 letiltott üzenetíróm van. Hónapok óta nem kaptam privátot senkitől.
máj. 24. 13:21
 29/36 anonim ***** válasza:
47%
Ha kicsit is értelmes és van némi intelligenciája, akkor le fog kopni rólad. Azért írtam, hogy lehet, hogy autista, mert ők nem ismerik sokszor a határokat, félreértelmezik a szociális jeleket/jelzéseket. Ha viszont egyértelműen rosszindulatú, gonosz, akkor inkább pszichopata az ürge..
máj. 24. 13:22
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretnék beszállni itt semmilyen vitába, de volt már hasonló történetem, csak nem itt hanem Facebook-Messengeren... Azóta is a hidegráz, ha meglátom bárhol az ember keresztnevét vagy esetleg olyan profilképet, ami hasonló mint az övé... Érdekes, pedig fiú vagyok, bár lehet azért viselt meg ennyire, mert gyerek voltam még mikor történt, 13 éves. Azóta 19 vagyok, és teljesen még nem felejtettem el.
máj. 24. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!