Volt már veletek olyan hogy itt addig zaklatott titeket valaki amitől mar teljesen kikészültetek és nem tudtátok már kontrollálni a szituációt?
Magam sem értem hogy egy anonim beteg ember miért van rám ilyen hatással, de már aludni sem tudok tőle
Több mint fél éve összevesztem itt valakivel, jelentettem az összes posztját de nem tiltották ki.
Több üzenetet is küldött, ott tiltottam, de mindig csinál egy új profilt és arról zaklat.
Már a nevemet is levettem, de sokszor így is felismer és folyton cinikus megjegyzéseket tesz és azzal bánt tovább ami bajomat ide kiirtam…
Egy beteg egyértelműen komplexusos nárcisztikus görény, aki folyton nagyot akar mondani magáról, erre jöttem rá, akkor durvult be.
Ma reggel is küldte az üzenetet meg hazudgál rólam a fórumon, folyton rám fogja hogy én vagyok az aki kiírta ezt meg azt, ez a mániája.
Mindenét jelentem és mégsem tiltják.
Most lett belőle elegem, főleg hogy a személyes bajomon viccelődik amit kiirtam ide, ami nagyon rosszul esik….
Mit lehet ezzel kezdeni?
15
; Csúnyán kiosztod őt, hogy hagyja abba!
Ez mar megvolt, azóta kattant be igazán…
Már rég tiltaniuk kellett volna a modiknak…
18 Persze, nagyon rákattantál az oldalra és véresen komolyan veszed.
Én szórakozásból járok ide, nem hiszem, hogy valaki ki tudna csinálni annyira, hogy kérdést kelljen kiírnom ...
Köszi a sok tanácsot, kicsit félreértett mindeki.
Én inkább az érzelmi részére lettem volna kiváncsi hogy mit kezdjek ezzel, mikor már annyira szemelyeskedik hogy szó szerint gyűlölöm és ma reggel már aludni sem tudtam miatta….
Természetesen rendőrségre nem akarok menni, ez egy gyökér, sosem tudja meg hogy ki vagyok, csak ilyen irritáciot meg nem éreztem anonim ember iránt…
Az üzeneteit nem olvasom, ma megint irt reggel hozzászólást és elküldte egy másik kérdés alatt hogy tudja hogy ez megint én vagyok miközben nem is…
Teljesen beteg.
Ha írnék e-mailt, vajon tiltanak végleg?
Na akkor hajrá!
Várom a címemet, ide is kiírhatod.
Ne csak a szád járjon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!