Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyit változott az arcotok...

Mennyit változott az arcotok 10 év alatt?

Figyelt kérdés
+kort is írhattok

2024. máj. 22. 07:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10, ne aggódj, pl 16 évesen én is 16-nak néztem ki, ahogy 26 évesen is. Ha nagyon sminkeltem magam és festve volt a hajam, akkor már többnek, de akkor is inkább azt mondták, hogy huszas évek eleje. Képzelheted, hogy 29 évesen milyen volt, hogy sminkkel a huszas éveim elején vagyok, smink nélkül 16.

18 évesen például megjegyezték páran, hogy nem nézek ki nagykorúnak. Amikor 21 évesen egyetemre mentem, a csoporttársaim a koruknak megfelelőnek néztek ki én meg egy gimnazistának.

De mással is találkoztam, akiről huszonévesen azt hittem, hogy most kezdi a gimit vagy egy munkatársnőmről először azt hittem, hogy egy 13 éves lány.

Viszont azt veszem észre, hogy most már sok ember később öregszik. Néztem régi tablókat és osztályképeket, ahol a 14 éves nyolcadikosokról simán azt mondtam volna, hogy most mennek egyetemre. Most látok egy végzős általanos iskolai osztályt és egy részére simán azt mondanám, hogy még ötödik-jatodik körül lehetnek.

2024. máj. 22. 10:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jelentősen, szinte alig észrevehető. A hajam kezdett kicsit őszülni. 31
2024. máj. 22. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!