Hogyan változott a személyiséged az idő előrehaladtával?
Nagyon zárkózott és magamnakvaló lettem. Több barátnak hitt személy átvert, illetve olyan munkahelyre kerültem, ahol egyedül dolgozok. Elszoktam a társaságtól teljesen.
Főiskolán még el se tudtam volna képzelni, hogy egyedül üljek előadáson, vagy ne beszélgessek valakivel.
N
Romlott.
Bár sokan mondják, hogy javult meg stb meg hogy nincs vele baj, de igazából belül ha tényleg magamba nézek akkor egy roncs vagyok még ha nem is látszik.
Jó és rossz irányba is sikeredett fejlődni/változni:
Határozottabb, nyitottabb, közvetlenebb lettem, megtanultam kiállni magamért, megválogatni, hogy kinek, mikor és mit mondok el, és a kiállásom is sokkal életrevalóbb lett, illetve én magam is. Az egész életemen átívelő szorongásom is sikerült majdnem teljesen leküzdenem, és a komfortzónám is tágítottam. Régebben, ha valami rossz és/vagy nem várt dolog történt, a pánik volt az első reakcióm, viszont mára már szinte teljesen megszűnt ez is.
Ugyanakkor.. egyre nehezebben, rosszabbul viselem mások hüly3ségét, néha türelmetlenebb is vagyok, és nem mindig könnyű mulatság kizárni az érzelmeket olyan helyzetekben, ahol semmi keresnivalójuk nem lenne. Könnyebb felhúzni, mint régen, olyankor pedig nagyon nyers tudok lenni, és könnyen meg tudnék másokat sérteni, akaratlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!