Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meddig egészséges egy embernek...

Meddig egészséges egy embernek a szülőknél élni?

Figyelt kérdés

Mondom a saját esetem, azt is őszintén lehet véleményezni.

28 éves férfi vagyok, én még a szülőknél élek, nem is éltem még máshol s nem is tervezek.

(van saját keresetem, szakmámban dolgozom)

Viszont sok olyat is hallok, hogy valaki már 16-17 évesen elköltözik, vagy legalábbis nem a szülői házban él.

Nyilván gondolom e két véglet között van egy átlag is, ez érdekelni.

2024. máj. 21. 08:05
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

20# semmi baj nincs a véleményeddel, az egyik leggyakoribb, ami szerintem rendben is van.

Én ugyan így itt leszek 38 évesen is, mint most.

Nem célom rontani a saját életminőségem teljesen feleslegesen s indokolatlanul.

Biztosan lesz majd olyan, mikor ezt muszájból kell rontani, de feleslegesen nem szeretném.

2024. máj. 21. 12:13
 22/22 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az élete, a körülménye, a vágya, a lakhelye, a családja... Én anyummal maradtam közös bizniszként, enyém a nagyobb hely, semmi baj vele többnyire, a lakás félig rám lett írva, párom ide jött. Másnak meg sajnos menekülnie kell. S akkor még családi lakhatáson rontanak előítéletes emberek, ha amúgy azzal nem is lenne gond és nem mamahoteles volna az ember. Tehát rakás helyzet.
2024. máj. 26. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!