Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnél a leggazdagabb...

Szeretnél a leggazdagabb lenni a Földön?

Figyelt kérdés

máj. 18. 22:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Ezt csak úgy itt hagyom: [link]
máj. 18. 23:49
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem hasznosabb dologra fordítanám azt a pénzt mint amire most a leggazdagabb ember fordítja.

Először is befektetném hogy ne apadjon el idővel. Leginkább a K+F szektorban. Másfelől próbálnék Magyarországból egy élhetőbb helyet csinálni.

máj. 19. 01:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Mindjárt nem ragasztgatnám a biciklim kilyukadt gumiját, hanem vennék újat. Meg nem parizert vennék, hanem Pick szalámit és nem 10dkg-ot hanem 15-öt! Tudnék élni, na!
máj. 19. 06:57
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Szükség alapú ember vagyok. Annyi pénzt szeretnék amennyire szükségem van. Amivel nem okoz gondot egy hirtelen nagyobb kiadás...nekem jogsim nincs, világéletemben jobban szerettem a garzonokat,mint a palotákat,keveset eszem, úgyhogy semmi szükségem annyi pénzre amiből már a nevemet raknám ki aranyból mert annyira nem tudok vele mit kezdeni 🫤a pénz eszköz,nem boldogság
máj. 19. 07:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Menhelyeknek küldenék rengeteg pénzt, sokat nyaralnék, adnék 1-2 családtagnak pénzt, ah de jó lenne istenem.
máj. 19. 08:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak ülnék a zsigában járó motorral a teszkó parkolóban és harapnám a milkát
máj. 19. 08:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Leggazdagabb biztosan nem, de gazdagabbak közt szívesen lennék. Jóval több lehetőségem lenne, utazgatnék is szívesen, külföldi, nagyobb presztízsű egyetemre is mennék, szüleim bakancslistás kívánságait is megvalósíthatnám nekik, menhelyeknek utalnék pénzt, korszerűsíteném az infrastruktúrájuk.
máj. 19. 17:27
 18/19 anonim ***** válasza:
#16 és #11 vagyok. Gondolkodj kicsit légyszi!
máj. 19. 21:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Mióta elolvastam Jókai,Szegény gazdagok regényét,nein danke !!!!!!
máj. 25. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!