A kérdező szavazást indított:
igen
nem
45 szavazat
2/19 anonim válasza:
Szeretnék akkora vagyonnal rendelkezni, mint a felső százezer tagjai összesen.
Mit kezdenék a pénzzel??
Próbálnám jobb hellyé tenni a világot. Menhelyeknek is rendszeresen utalnék, meg egyéb segély szervezeteknek. Szeretném elérni, hogy élhetőbb legyen a bolygó, hogy sok minden változzon aminek változni kell. Rengeteg pénz kellene ahhoz, de ha a pénz nem lenne akadály, akkor szívesen költenék több ezer milliárd dollárt is erre. Jelenleg ezt nem tehetem meg, csak apró odafigyelés amit jelenleg tudok csinálni, de azt csinálom.
5/19 anonim válasza:
Nem tudnék vele rendelkezni fenntartani egy áramlást sem. Csak lehúzna mindenki betörnének meg stb, meg csak elszállna az egész.
6/19 anonim válasza:
Jobb nélküle élni, mégha nem feltétlen könnyű...
7/19 anonim válasza:
Nem hiszem, mert nagy felelősséggel is járna, mindenki ismerne. A média veled foglalkozna. Lennének kötelezettségeid. Nem csinálhatnád azt amit szeretsz, a sajtó a nyomodban lenne, és próbálnának lefotózni bárhol ahol vagy. Szeretnék gazdag lenni, de semmi esetre sem a világon a leggazdagabb.
8/19 anonim válasza:
7# Szerintem az igazán gazdagok inkognitóban vannak.. Azaz nincsenek rajta a top 100 leggazdagabb ember listán. Ezen a listán azok vannak fenn, akiket meg akarnak mutatni. Hogy ki a valódi leggazdagabb személy/személyek a bolygón, azt sosem fogjuk megtudni, mert rejtőzködnek.
9/19 anonim válasza:
Szeretnék, de abból még nem következne egyenesen arányosan, hogy a legboldogabb ember is lennék. Lehet sokkal fontosabb lenne nekem az, hogy újra lássam a nagyszüleimet vagy a kutyámat.
10/19 anonim válasza:
Megoldana pár problémát, hozna helyette ezer másikat. Inkább nem, kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!