Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Koromhoz képest gáz hogy már...

Koromhoz képest gáz hogy már ennyi emberrel jártam?

Figyelt kérdés

23 évesen 3 emberrel jártam. 4 éve senkivel sem. És másfél év volt a leghosszabb kapcsolatom.

Azóta buliban 3 emberrel csókolóztam de nem lett több belőle.

2024. máj. 17. 11:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
35%
#7 aki mindenkivel lefekszik és ezt nevezi életnek, na az milyen frusztrált lehet :D
2024. máj. 17. 12:22
 12/28 anonim ***** válasza:
86%
nem tök mindegy nektek ki kivel fekszik le? Engem baromira nem érdekel.
2024. máj. 17. 12:23
 13/28 anonim ***** válasza:
89%
Ha jól érzi magát akkor miért lenne frusztrált?
2024. máj. 17. 12:24
 14/28 anonim ***** válasza:
48%

Hát igen, ilyen az amikor valakiben jelen van a szexuális frusztráció. A szemedben az ilyen ember egy rongy. Más szemében aki nem frusztrált meg egy teljesen normális ember akit nem ez alapján ítél meg. Ha nem lennél frusztrált akkor hidegen hagyna a dolog és nem érdekelne, hogy egy random ember kivel fekszik le vagy kivel nem..

Tipikus betanult hülye elméletek vagy neveltetés, hogy egy nőt az határozz meg, hogy kivel szexelt vagy mennyi pasival.. ez pont olyan hozzá állás amitől egy értelmes nő messze elmenekülne.

A legszebb az egészben az, hogy akik ilyeneket okádnak ki örömmel lógatnák bele kb bármelyik nőbe az aszott keselyűjüket vagy ha nem akkor a párjuk mellett úgy élősködnének, hogy nekik a szex az JÁR, mint valami jutalom.

2024. máj. 17. 12:25
 15/28 anonim ***** válasza:
73%

11

Esetleg mindenki maga eldönti, hogy neki mi a jó? Hm? Ehhez mondjuk mit szólnál? Elképzelhetőnek tartod?

Kérdem ezt úgy, hogy kemény 2 emberrel feküdtem le eddigi életem folyamán

2024. máj. 17. 12:26
 16/28 anonim ***** válasza:
84%
#10 egy bizonyos értelmi szint felett az embereket nem érdekli mások véleménye, a társadalmi konvenciók és ők maguk sem foglalkoznak mások életével. Én is ilyen vagyok. Úgy élek, ahogy nekem jó (persze amíg a tetteimmel másoknak nem ártok) és magasról tojok rá, hogy te vagy akárki más mit gondol erről vagy minek tart engem. Remélem egyszer te is eljutsz erre a szintre, nagyon felszabadító :D
2024. máj. 17. 12:27
 17/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez nem sok, teljesen normális (nem azt mondom, hogy kevés, mert mindenki maga tudja, hogy az-e neki vagy sem). 3 pasim meg egy bulizós smacim mèg nekem is volt, most meg itt vagyok 24 évesen egy négy éves kapcsolatban. :D
2024. máj. 17. 13:49
 18/28 anonim ***** válasza:
49%
A szélsőségesség a gáz csak ebben
2024. máj. 17. 14:13
 19/28 anonim ***** válasza:
25%

Ja, tehát ha valakinek más a véleménye, akkor már rögtön frusztrált, értem 😀

Nekem ez, neked az, éld úgy az életed, ahogyan akarod, nekem aztán marhára mindegy, hogy hányan mártják meg benned magukat; véleményem attól még lehet, nem?

2024. máj. 17. 14:31
 20/28 anonim ***** válasza:
82%

Véleménye mindenkinek lehet, de rongynak nevezni egy emberi lényt, csak mert aktív szexuális élete van?

Necces.

Ha valaki nem jönne össze olyan emberrel akivel sok partnere volt, szíve joga. De miért kell ilyen jelzőkkel illetni embertársainkat csak mert máshogy élik az életüket?

2024. máj. 17. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!