Hogyan lehet nevezni egy olyan embert, aki pénzt kér kölcsön, amikor meg vissza kellene adja haragszik?
Figyelt kérdés
Apám testvéréről van szó, többször kér anyagi segítséget apámtól. Volt olyan is hogy apám nem adott neki kölcsön, ő meg hónapokig nem szólt hozzá. Meg olyan is van mai napig, hogy hónapok óta tartozik, mi meg tudjuk hogy vissza tudná adni, de nagyon nehezen adja vissza haraggal. Mit lehet tenni ez ügyben?2024. máj. 12. 17:26
1/5 anonim válasza:
Az ilyen ember egy szóval leírható: Paraszt.
Ti vagytok a hülyék, hogy újra és újra adtok neki mikor az már kiderült pársozr, hogy megbízhatatlan.
2/5 anonim válasza:
Kezdésképp többször nem kölcsönadni neki.
3/5 anonim válasza:
Én pont ezért nem adok kölcsön. Szoktam mondani: azért nem adok, mert akkor ketten leszünk mérgesek, te akinek vissza kéne adni, én meg azért, mert nem adod.
4/5 A kérdező kommentje:
Úgy látszik a jó szívnek is van hátránya
2024. máj. 12. 22:43
5/5 anonim válasza:
Ez nem jo sziv hanem megfelelesi kenyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!