Sok olyan ismerősöd van aki nek soha nem volt banki hitele? Mennyire gyakori, hogy van aki nem szorul hitelre élete során?
Figyelt kérdés
febr. 23. 12:01
3/20 anonim válasza:
Környezetemben csak nekem nincs szoktam is mondani tudjátok én hiteltelen vagyok!
4/20 anonim válasza:
Aki műszaki cikkre nem vesz fel 0% THM hitelt az szimplán hülye… pláne amekkora infláció volt most, mire kifizettél valamit, már 1,5x annyiba került
6/20 anonim válasza:
Nekünk sincs, nem is volt, így szabadabb az élet. Addig nyújtózunk....
7/20 Metionin válasza:
Csak néhány, akiknek a szülők tettek oda mindent, így nem kellett hitelt felvenniük.
8/20 anonim válasza:
33 éves vagyok. Nekem se volt eddig soha banki hitelem. Szüleimnek se volt soha.
10/20 anonim válasza:
Nem az lenne a szülők "dolga", hogy a gyerekük ne 0-ról induljon? Az lesz démonizálva, aki előre gondolkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!