Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok olyan ismerősöd van aki...

Sok olyan ismerősöd van aki nek soha nem volt banki hitele? Mennyire gyakori, hogy van aki nem szorul hitelre élete során?

Figyelt kérdés

febr. 23. 12:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
10# hát pedig mennyi olyan családban születik a gyerek, hogy a szülők aggódnak hogy mennyi pénz marad a hó végén...
febr. 23. 13:40
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
Az egy dolog, de attól még nem kéne másokról úgy nyilatkozni, hogy "odateszik" neki. Komolyan ott tartunk, hogy a szülői gondoskodásról ilyen lekezelően beszélünk?
febr. 23. 13:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vettem fel sose hitelt. Nem mondom, hogy nem szorulnék rá, vagy nem könnyítené meg az életem de előfordulhat, hogy nehezen tudnám visszafizetni, ha bármi történne. Inkább szűkös körülmények közt élek egy darabig amíg gyűjtök éppen valamire és akkor költök amikor megvan rá a pénz. Váratlan költségre pedig mindig apránként félreraktam.
febr. 23. 14:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

11# na akkor erre mondom azt, hogy ne vállalj gyereket, ha nincs meg rá az anyagi alapod! Egyszerűen röhejes, hogy sokan gyereket csinálnak, akiknek még az alapvető lakhatási feltételeik sincsenek biztosítva. Imádom, amikor Facebook-on is siránkoznak, hogy jajj milyen drága az albérlet, és hogy 1/2/3 gyerekkel mennyire nehéz így brühühü.

Hát fhaszom, minek vállalsz gyereket, ha nincs pénzed?!?!?! Gyereket csak annak szabadna vállalni, aki akkor is el tudná látni a gyereket és saját magát is, ha az államtól egyetlen egy forintot sem kapna.

Nem szülni/csinálni, aztán meg siránkozni, hogy jajj milyen nehéz az élet és szemét a világ.

Hogy te nem örököltél semmit és nem is kaptál segítséget a szüleidtől? Hja kérem, hibáztasd őket. Akkor te így jártál. Ha segítséged sincs és magadtól sem tudtál kitörni, akkor neked nem kell gyerek. Lásd el magadat, oldd meg az életed, és ne a gyerekvállaláson agyalj.

febr. 23. 15:38
 15/20 anonim ***** válasza:
31%
Szinte csak az van. A banki hitellel terheltek azok általában az 50-60 as korosztály
febr. 23. 16:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

35f

Nincs és nem is volt. Bár szerencsés vagyok a házat örököltem, igaz kell újítani de inkább haladjon lassabban de hitelt nem vennék fel soha.

febr. 23. 19:37
 17/20 anonim ***** válasza:
14# na ja, méghozzá csokkal, meg egyéb támogatással...
febr. 23. 22:59
 18/20 anonim ***** válasza:
54%

Van pár ilyen ismerősöm, illetve én se vettem még fel soha hitelt (én nagyon szűkösen éltem sok éven keresztül, hogy félre tudjak tenni, illetve a szüleim adtak 3 millió kamatmentes kölcsönt, mikor már csak ennyi kellett a saját lakáshoz). Bár az is hozzá tartozik, hogy az ilyen ismerőseim nagy része programozó (már akkor volt másfél milliós havi fizujuk, mikor még 15 millió volt egy lakás).

A hiteles ismerősök kivétel nélkül olyanok (az én körömben), akik gyereket nevelnek.

febr. 24. 06:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Elég kevés, és azok közül is a többség 50+-os vagy ahhoz közelít, aki még meg tudta alapozni a vagyonát, és nyilván jól fizető munkahelyei vannak... meg azok, köztük vagyok én is, akik szerencsések, mert a szüleiktől vagy nagyszüleiktől tudtak örökölni, és / vagy a szülők el tudták őket indítani az életben. A '30as korosztály és alatta szinte minden hiteles, vagy ha nincs hitele, akkor elég puritán módon él (nem is tervez pl. saját ingatlanra gyűjteni, többedmagával bérel albérletet vagy vmi nagyon nem jó környéken, alig költ életszínvonal-javító dolgokra, rossz minőségű olcsó ételeket eszik)
febr. 29. 11:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Kádár alatt minden mozdíthatót felvették, aztán rájuk dölt. Most se különb, ahogy felveszik. Csak annyi a különbség, hogy a civil lakosság csinálja újból.
ápr. 6. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!