Sok olyan ismerősöd van aki nek soha nem volt banki hitele? Mennyire gyakori, hogy van aki nem szorul hitelre élete során?
11# na akkor erre mondom azt, hogy ne vállalj gyereket, ha nincs meg rá az anyagi alapod! Egyszerűen röhejes, hogy sokan gyereket csinálnak, akiknek még az alapvető lakhatási feltételeik sincsenek biztosítva. Imádom, amikor Facebook-on is siránkoznak, hogy jajj milyen drága az albérlet, és hogy 1/2/3 gyerekkel mennyire nehéz így brühühü.
Hát fhaszom, minek vállalsz gyereket, ha nincs pénzed?!?!?! Gyereket csak annak szabadna vállalni, aki akkor is el tudná látni a gyereket és saját magát is, ha az államtól egyetlen egy forintot sem kapna.
Nem szülni/csinálni, aztán meg siránkozni, hogy jajj milyen nehéz az élet és szemét a világ.
Hogy te nem örököltél semmit és nem is kaptál segítséget a szüleidtől? Hja kérem, hibáztasd őket. Akkor te így jártál. Ha segítséged sincs és magadtól sem tudtál kitörni, akkor neked nem kell gyerek. Lásd el magadat, oldd meg az életed, és ne a gyerekvállaláson agyalj.
35f
Nincs és nem is volt. Bár szerencsés vagyok a házat örököltem, igaz kell újítani de inkább haladjon lassabban de hitelt nem vennék fel soha.
Van pár ilyen ismerősöm, illetve én se vettem még fel soha hitelt (én nagyon szűkösen éltem sok éven keresztül, hogy félre tudjak tenni, illetve a szüleim adtak 3 millió kamatmentes kölcsönt, mikor már csak ennyi kellett a saját lakáshoz). Bár az is hozzá tartozik, hogy az ilyen ismerőseim nagy része programozó (már akkor volt másfél milliós havi fizujuk, mikor még 15 millió volt egy lakás).
A hiteles ismerősök kivétel nélkül olyanok (az én körömben), akik gyereket nevelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!