40 éves "bakfisok"? Vagy mi ez a hülyeség?
Miért kérik a 30-40 éves nők, hogy -az őket már felnőttként megismerő nők- tegezzék őket, miközben ők kislányosan "csókolom"-mal köszönnek, és néninek szólítják a tőlük kb 10 évvel idősebbeket is.
Miért nem akarnak egyszerűen magázódni, és jónapot köszönni, ha már a kölcsönös tegeződést elutasítják?
Ugyanis hiába magáztam én, ő következetesen "csókolomot" köszönt. Amikor felajánlottam a tegeződést visszautasította, mondván, hogy ő "megadja a tiszteletet". Többször is történt velem ilyen, és nem úgy éreztem, hogy ez megtiszteltetés lenne...
Ez mással is előfordul? Hogy oldjátok meg? Letegezitek, és csináljon, amit akar, vagy kitartotok a jónapot/csókolom mellett?
Szerintem ez csak felétek lehet így, legalábbis sem én nem így kezelem ezeket a helyzeteket, sem a korombeli baratnőim, ismerőseim. Legfeljebb egymás szüleinek köszönünk csókolommal (akik gyerekkorunk óta ismernek minket), meg esetleg a nagyon idős néniknek, kb. 80 felett. Másnak nem.
41N
2#
Engem meg a hideg ráz, ha 10 évesnél idősebb nő csókolomozik.
3#
Felénk sem volt ez divat: tőbb új lakó költözött most ide, és ők hozták ezt a számomra nagyon furcsa szokást.
"Engem meg a hideg ráz, ha 10 évesnél idősebb nő csókolomozik."
10 évesnél idősebb nő? Tehát 11 éves nők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!